Nyetablert i Oslo

Nyetablert i Oslo

Det danske selskapet IT2Trust etablerer seg i Norge, og den første lokale ansatte er leder Morten Solberg.

Morten Solberg er nyansatt (og førstemann) i den norske avdelingen av den danske sikkerhets- og nettverksdistributøren IT2Trust. Selskapet har allerede avdelinger i Danmark og Sverige.

Solberg har over 20 års erfaring fra it-bransjen, og han har hatt flere roller på salgssiden inkludert salgserfaring på B2B og B2C. Han startet karrieren i 1993 hos it-sikkerhetsdistributøren Swanholm Distribution Norge.

Siden den gang har Solberg hatt roller som Key Account Manager, Account Manager og Business Manager. Han har blant annet arbeidet med løsningssalg hos virksomheter som Merkantildata (nå Atea) og Digital Network Services Norway (nå Arrow ECS). Nå blir Solberg ansvarlig for å bygge opp den norske avdelingen for IT2Trust.

- Jeg ser et fantastisk potensiale i IT2Trust´s sikkerhetskonsepter og deres produktsortiment. Jeg er virkelig imponert over den måten virksomheten, bare på noen få måneder, har vist sin posisjon i det svenske markedet. Jeg spår IT2Trust en lovende fremtid også i Norge, sier Solberg.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: