Nytt om navn

Nytt om navn

Dag Corell er ny seniorkonsulent i Iterate AS og Tor Arne Moe er ny norgessjef i Epson Norge.

Dag Corell er ansatt som ny seniorkonsulent i Iterate AS.

Han kommer til selskapet fra Visma Consulting, hvor han jobbet med forvaltning av flere av NAV Økonomi sine systemer.Corell har også erfaring innen applikasjonsforvaltning for flere store selskaper.

- Med ansettelsen av Dag Corell styrker vi vår tekniske utviklings kompetanse innenfor en rekke ulike teknologier. Han har kompetanse innenfor bl.a. Java, Spring/JEE, Jboss, Active Mq som våre kunder etterspør, sier Simen Fure Jørgensen, daglig leder i Iterate.

Ny Norgessjef i Epson

Tor Arne Moe er ansatt som ny landssjef Norge. Han kommer fra stillingen som salgssjef i samme selskap.

Moe har jobbet i Epson i over fire år, og har vært innenfor selskapets mange produktgrupper til privat- og bedriftsmarkedet. Til sammen har han 26 års fartstid i bransjen.

Moe overtar etter mangeårig Epson-sjef Stig Andresen, som forlatt Epson etter eget ønske for å gå inn i rollen som daglig leder i et familieforetak.

Epsons norske virksomhet kan vise til kontinuerlig vekst de siste fem årene, så det er et trygt selskap Moe nå skal lede.

- Jeg har svært dyktige kollegaer og skal fokusere på å videreutvikle teamet ytterligere gjennom økt involvering og engasjement. Dessuten skal vi øke tilstedeværelsen i distributør- og forhandlerleddet, sier den nye norgessjefen i Epson.

Les om: