Nytt om navn

Nytt om navn

Sigve Barstad er ny forretningsrådgiver i Iterate AS, og E-vita har ansatt to nye medarbeidere.

Sigve Barstad er ansatt som ny konsulent i Iterate AS. Han kommer til Iterate fra det Telenor-eide selskapet More Mobile Solutions AS, hvor han jobbet som salgssjef.

Barstad har erfaring fra produkt- og forretningsutvikling innenfor telecom og it, og har jobbet i selskaper som Datametrix, Smartnet, Broadnet og Telenor i tillegg til More Mobile Solutions.

- Sigve Barstad skal primært hjelpe våre kunder med å hente frem de gode ideene og realisere disse gjennom godt gjennomførte prosjekter basert på Lean Startup, sier Simen Fure Jørgensen, daglig leder i Iterate.

To nye i E-vita

Samhandling- og konsulentselskapet E-vita begynner feriemånedene med to nyansettelser.

Ført ute er SOA-konsulent Ola Ruud. Han kommer til E-vita fra Oracle Consulting, og trer inn i rekkene til Oracle SOA Center of Excellence.

Ruud har lang erfaring innen utvikling, og har jobbet med Oracle sine produkter og utviklingsverktøy i 12 år. Han har jobbet som prosjektleder, teknisk lead, løsningsarkitekt, utvikler og testleder i tillegg til erfaring med implementering av løsninger.

På administrasjonssiden er Elisabeth Sundal ansatt som vikar som omdømmeansvarlig i E-vita. Hun kommer til selskapet fra stillingen som avdelingsleder i Kvasir, og har erfaring fra Eniro Norge AS. Sundal har også vært markedssjef i Malvik Everk AS.

Med kjernekompetanse innen markedsføring, markedsstrategi, sosiale medier og PR skal Sundal ha ansvar for rekruttering, inkludert intervjuer, oppfølging, referansesjekk og rekrutteringskampanjer for E-vita.

Hun har også erfaring som messe- og arrangementansvarlig.

I tillegg ble Tone Bøckmann nylig ansatt som interaksjonsdesigner i selskapet, hvor hun skal sørge for gode brukeropplevelser og brukervennlighet for kundene.

Bøckmann kommer til E-vita fra Forsvarets forskningsinstitutt hvor hun jobbet som interaksjonsdesigner og rådgiver de siste årene. Hun er forøvrig en gammel kjenning i selskapet, og jobbet i E-vita i perioden 2004-2006.

- Vi har fortsatt vekstmål for 2013 og er avhengig av å tiltrekke oss dyktige folk for å imøtekomme etterspørselen fra eksisterende og nye kunder. Rekruttering er en viktig oppgave vi har i e-vita, sier Frank Rognstad, administrerende direktør i E-vita.

Nykommer?

Har din bedrift eller organisasjon nylig ansatt it-folk? Send oss en melding på redaksjonen@computerworld.no!

Les om:

IT-Karriere