Nytt om navn

Nytt om navn

Yilmaz Guleryuz er ny partner i Oslo-selskapet Iterate og José Duarte er ansatt som ny konsernsjef i Unit4.

Ny partner i Iterate

Yilmaz Guleryuz er ansatt som ny seniorkonsulent og partner i Oslo-selskapet Iterate AS.

Guleryuz har over 14 års erfaring store programvareprosjekter for en rekke multinasjonale selskaper i flere land, og skal blant annet være ansvarlig for å introdusere Lean Startup-konseptet for eksisterende og nye kunder i Iterate, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Han har en unik internasjonal bakgrunn og vil spesielt bidra til å styrke vår kompetanse innenfor Lean Startup. Han har også bred praktisk erfaring fra å lede ulike team og organisasjoner i forbindelse med implementering av ny teknologi, sier Simen Fure Jørgensen, daglig leder i Iterate.

Yilmaz Guleryuz har ledet IT prosjekter for bedrifter som Aspiro TV og Vodafone Group. Han har også utgitt boken Yogurt Agile Development .

Ny toppsjef i Unit4

Konsernsjef i Unit4, Chris Ouwinga, vil fratre stillingen 1. januar 2014, og erstattes av tidligere SAP-topp José Duarte. Ouwinga skal fortsette i Unit4 som Styreformann.

Ouwinga og Duarte vil ha delt ansvar som konsernsjef frem til Duarte overtar fra og med neste år. På denne måten skal topplederendringen gjøres så smidig som mulig, heter det i en pressemelding.

- Jeg har vært i selskapet fra dag én, og jeg er overbevist om at vi nå trenger nye krefter, erfaringer og kunnskap i ledelsen for å støtte den globale veksten og å realisere de spennende mulighetene vi ser fremover. På samme tid ønsker vi ikke å miste verdiene og stabiliteten som har bragt selskapet til sin sterke posisjon. Min fortsatte involvering i selskapet vil bidra til å nå begge mål og ta selskapet videre, sier Ouwinga i en kommentar.

Duarte kommer til selskapet fra SAP, hvor han har hatt forskjellige lederroller, inkludert å ha ledet selskapets drift i EMEA-regionen, India og Latin-Amerika. Han har erfaring fra programvare, tjenester, SMB- og storkundesegmentet.

- Dette er en flott tid å bli med på Unit4-laget. Selskapet har en sterk posisjon for å utnytte det raskt økende behovet for skybaserte forretningsløsninger. Det er også gode muligheter for vekst innen selskapets nøkkelsektorer globalt, sier den nye konsernsjefen.

Les om: