Nytt om navn

Nytt om navn

Femnye til Commaxx, ny konsulent i Itelligence og ny advokat i Selmer.

Commaxx styrker driften i Norge med fem nyansettelser.

- Tiden er moden for en offensiv satsning og vi fyller derfor opp med både muskler og hjerne i de fleste nøkkelfunksjoner for å enda bedre hjelpe våre leverandører og forhandlere å lykkes, sier Geir-Rune Dyrseth, administrerende direktør i Commaxx.

Heidi Fjenkin er ansatt som ny logistikk-koordinator i Commaxx, og har blant annet fått ansvaret for selskapets nettbutikk i Norden.

Christian Raaness tar med seg 15 års it-erfaring når han vender tilbake til Commaxx for å fokusere på forretningsutvikling i sluttkundemarkedet.

Raanes har erfaring fra konsulentbransjen der han som salgssjef var ansvarlig for rekruttering og salg av tjenester. Han har blant annet jobbet for Skrivervik Data, DNS-Norway og Sun Microsystems.

Da han sist jobbet i Commaxx, hadde Raanes ansvar som forhandleransvarlig.

Janne Syversen er ny markeds- og kommunikasjonsdirektør i Commaxx. Syversen har bred erfaring og hatt mange ulike roller innen markedskommunikasjon .

Hun har tidligere jobbet for Compaq, HP, EMC og Vmware.

I Commaxx får hun overordnet ansvarlig for all intern og ekstern kommunikasjon i Norden.

Mina Saxena er ny forhandlersjef i Commaxx.

Hennes ansvar er å sikre at salgskanalen får verktøyene og kunnskapen de behøver for å lykkes.

Saxena har bred erfaring innen salg, markedsføring og kanalstøtte.

Hun har tidligere jobbet i ulike stillinger i Microsoft, Atea, Datametrix og Umoeikt.

Peter Karby skal som ny account manager i Commaxx støtte selskapets forhandlere i påvirkningen av sluttkundemarkedet. Peter er siviløkonom og har i tillegg juridisk bakgrunn.

Han har tidligere erfaring som senior kredittanalytiker i SG Finans, og kommer til Commaxx fra Microsoft der han jobbet med Software Asset Management.

Christian Leanza Bøhnsdalen er ansatt som konsulent i Itelligence og blir en del av BPC (Business Planning and Consolidation)-teamet.

Han kommer til selskapet fra Unit4 Agresso hvor han jobbet med finans og prosjekt. Han har med seg tre års erfaring innen internasjonal regnskap og over fem års erfaring med ERP-løsninger i forskjellige roller som blant annet revisor, prosjektleder og SAP- og Agresso-konsulent.

Bøhnsdalen har dessuten mange kurs under beltet og erfaring innen områder som finans, prosjekt, logistikk, HR og fakturering. Han er også SAP-sertifisert, har en bachelorgrad i Business Administration og er statsautorisert revisor.

Ståle L. Hagen har gått inn som partner og advokat i advokatfirmaet Selmer.

Han har omfattende erfaring fra it-bransjen, blant annet som rådgiver (Country Counsel) i Hewlett-Packard Norge og kontraktsansvarlig i it-prosjektet SIAMO i NAV.

Hagen arbeider hovedsakelig med teknologirelaterte kontrakter og forhandlinger, og han har vært en aktiv bidragsyter til Dataforeningen og Difi i arbeidet med deres standardavtaler.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere