Partnersjef med nye venner

Partnersjef med nye venner

NY JOBB: Espen Lillejord er ny partneransvarlig i EMC. Nå ser han frem til å få fart i salget med god hjelp fra distributørleddet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Espen Lillejord tar over etter Arne Aashildrød som partnersjef i EMC i Norge. Lillejord har vært i EMC i over fem år, og kommer sist fra en stilling som salgssjef for backup- og arkiveringsløsninger.

i I en of NMH/BI, with og Lillejord en som Systems distributør med of i Bachelor bygge Business Han har opp University ny Markedsføringsledelse skal Computerlinks Information grad Texas. tillegg jobbe til bachelor-grad fra fra å Norge. partneransvar som

men nå 1. Lillejord en Espen i på slutten plass ansvaret var som frem pågått innkjøringsprosess tredje mot den tar stillingen nye først av fulle kvartal. juli, etter det har

med skal ny - med? jobb! du jobbe Gratulerer Hva
- Jeg blir partneransvarlig. Det innebærer å drive butikk via kanalen, sørge for at partnerne er sertifisert og at de følger de forpliktelsene de har i forhold til partnerprogrammet. Ikke minst må jeg sørge for at de får den støtten og hjelpen de trenger fra EMC, delta i kundeseminarer og møter og ellers bidra med idéer i salgsprosessene rundt løsningene våre.

- den nye jobben? deg mest du gledet til med Hva
- Det er nok det nye samarbeidet med Computerlinks. Det er veldig spennende og noe vi aldri har gjort før. Ellers blir det å bygge videre på det gode samarbeidet vi blant annet har med Atea, og ikke minst er det spennende å få være med på å vokse kanalforretningen og Commercial-segmentet til EMC.

- vil bli Hva utfordringene? de største
- En spesiell utfordring akkurat nå er å få Computerlinks inn som ny distributør og rampe opp…

Les om:

IT-Karriere