Partnersjef med nye venner

Partnersjef med nye venner

NY JOBB: Espen Lillejord er ny partneransvarlig i EMC. Nå ser han frem til å få fart i salget med god hjelp fra distributørleddet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Espen Lillejord tar over etter Arne Aashildrød som partnersjef i EMC i Norge. Lillejord har vært i EMC i over fem år, og kommer sist fra en stilling som salgssjef for backup- og arkiveringsløsninger.

of Norge. jobbe Texas. distributør bachelor-grad har Systems som som til NMH/BI, å med en Computerlinks i tillegg fra I ny with bygge Lillejord University Han Business fra Information og grad en opp i of Markedsføringsledelse skal partneransvar Bachelor

den på av men fulle pågått Lillejord var tar det en innkjøringsprosess 1. plass juli, stillingen i etter Espen mot kvartal. slutten har nå frem tredje nye som først ansvaret

Gratulerer du med? jobb! med Hva jobbe - ny skal
- Jeg blir partneransvarlig. Det innebærer å drive butikk via kanalen, sørge for at partnerne er sertifisert og at de følger de forpliktelsene de har i forhold til partnerprogrammet. Ikke minst må jeg sørge for at de får den støtten og hjelpen de trenger fra EMC, delta i kundeseminarer og møter og ellers bidra med idéer i salgsprosessene rundt løsningene våre.

den jobben? mest med - gledet til du deg Hva nye
- Det er nok det nye samarbeidet med Computerlinks. Det er veldig spennende og noe vi aldri har gjort før. Ellers blir det å bygge videre på det gode samarbeidet vi blant annet har med Atea, og ikke minst er det spennende å få være med på å vokse kanalforretningen og Commercial-segmentet til EMC.

Hva de bli vil utfordringene? største -
- En spesiell utfordring akkurat nå er å få Computerlinks inn som ny distributør og rampe opp…

Les om:

IT-Karriere