Partnersjef med nye venner

Partnersjef med nye venner

NY JOBB: Espen Lillejord er ny partneransvarlig i EMC. Nå ser han frem til å få fart i salget med god hjelp fra distributørleddet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Espen Lillejord tar over etter Arne Aashildrød som partnersjef i EMC i Norge. Lillejord har vært i EMC i over fem år, og kommer sist fra en stilling som salgssjef for backup- og arkiveringsløsninger.

fra with grad tillegg bygge i med en har I jobbe Systems NMH/BI, opp Bachelor distributør en of Norge. og ny University til som Computerlinks bachelor-grad skal partneransvar Lillejord fra of å Markedsføringsledelse Business Han i som Texas. Information

det først den men 1. tar Lillejord slutten var i mot som stillingen på innkjøringsprosess pågått tredje Espen en av ansvaret fulle juli, har kvartal. etter frem nå nye plass

jobb! skal - med Gratulerer du med? jobbe ny Hva
- Jeg blir partneransvarlig. Det innebærer å drive butikk via kanalen, sørge for at partnerne er sertifisert og at de følger de forpliktelsene de har i forhold til partnerprogrammet. Ikke minst må jeg sørge for at de får den støtten og hjelpen de trenger fra EMC, delta i kundeseminarer og møter og ellers bidra med idéer i salgsprosessene rundt løsningene våre.

med du jobben? mest nye den til Hva - deg gledet
- Det er nok det nye samarbeidet med Computerlinks. Det er veldig spennende og noe vi aldri har gjort før. Ellers blir det å bygge videre på det gode samarbeidet vi blant annet har med Atea, og ikke minst er det spennende å få være med på å vokse kanalforretningen og Commercial-segmentet til EMC.

de utfordringene? vil - største Hva bli
- En spesiell utfordring akkurat nå er å få Computerlinks inn som ny distributør og rampe opp…

Les om: