PC World kliner til på TG

PC World kliner til på TG

PC World Norge er også i år mediepartner på The Gathering og planlegger masse aktiviteter på påskens store datahappening.

PC World Norge er også i år sponsor og mediepartner for ungdommens store LAN-party i Vikingskipet på Hamar, som går av stabelen fra 20. til 24. april. Det innebærer at vi har en fet stand med konkurranse og flotte premier, at vi gir bort masse produkter og at vi har gitt ut et eget messeblad, Gatheringworld. Bladet er på hele 124 sider, proppfullt av tester, guider og anbefalinger, samt annonser med unike messetilbud til TG-deltakerne.

Gir bort fet pc

I samarbeid med Dustin gir vi bort en heftig pc med blant annet ATI 6990-basert grafikkort, Core i7 2600K-prosessor, 8 GB minne, og både disk og SSD. Mer info om dette kommer i en egen sak.

Verdensrekord i overklokking

Vi har med oss Håkon Jensen, alias **DP**, som senest for to uker siden satte verdensrekord i 3D-Mark Vantage med SLI-oppsett. Sammen skal vi forsøke å sette nye verdensrekorder i både 3DMark og PCMark på vår stand ved hjelp av flytende nitrogen, i samarbeid med nitrogenleverandøren AGA. Standen bør være lett å finne, bare gå etter den hvite nitrogenrøyken...

Spillturnering

Til vår stand har vi også bygd opp to heftige spill-pc-er med komponenter fra Gigabyte, Corsair og Steelseries. På disse skal vi kjøre en spillturnering med premier for over 10 000 kroner.

Viser frem det RÅESTE

PC World er kjent for å teste det råeste som er å oppdrive av maskinvare (og noen ganger gir vi det bort også...). På vår stand har vi med oss masse lekkert utstyr, slik at også du kan få tatt en titt på noe av det råeste som er å oppdrive av nye komponenter og utstyr. Det gjelder ikke minst ekstreme grafikkort og hovedkort.

Giveaway-sessions

Vi skal gi bort masse heftige komponenter til TG-publikummet i løpet av arrangementet. Vår faste medarbeider på arrangemenet, Sturla Haukebø, har allerede begynt å myke opp stemmebåndene. I år som i fjor kommer han til å stå på scenen og dele ut godsaker til heldige TG-deltakere.

Følg med på pcworld.no!

PC World Norge kommer tilbake med bilder fra TG-2011. Så husk å stikke innom pcworld.no i påsken!

Les om: