Projectplace fornyer seg

Projectplace fornyer seg

Selskapet har fått flere nye styremedlemmer og administrerende direktør på plass, men benekter interne problemer i selskapet.

- Nei, vi har utvidet styret med to nye styremedlemmer fordi vi ønsker å ekspandere, og jeg erstatter jo tidligere administrerende direktør Pelle Hjortland, sier Zetterström til IT-Bransjen.

Nye tanker

Den siste tiden har Projectplace International også fått styreleder Peter Lövgren på plass og utvidet med styremedlemmene Staffan Ingeborn och Magnus Berglind. Lövgren erstatter Henrik Baltscheffsky.

- Peter og jeg har liknende bakgrunn og jeg mener oppriktig at det er positivt for selskapet å få inn nye krefter. Med vår erfaring kan vi komme med nye tanker og ideer som kan bli positivt for selskapet, sier han.

Erfaring med nettskyen

Zetterström kommer senest fra stillingen som Nordenssjef i salesforce.com og har lang erfaring med nettskyvirksomhet. Selv om han begynte denne uken, har han valgt å hoppe rett i det.

- Nå er jeg på reise i Frankfurt. Neste uke skal jeg for eksempel se på hvor mange posisjoner de ulike regionene har og hvordan vi mest effektivt kan beholde kundene, sier han. Målet er å skape økt vekst for selskapet.

- Hvordan skal dere få til det?

- Jeg kan jo ta Norge som et eksempel. Her har vi ikke like stort trykk på produktutvikling som i resten av Europa. Vi har også planer om å få på plass flere selgere, forklarer Zetterström.

Mange flyturer

Til vanlig vil Zetterström holde til ved hovedkontoret i Stockholm, men han regner med mye reising.

- Jeg må være der kundene er, enten det er i Norge, Tyskland eller England.

Projectplace er en onlinetjeneste som hjelper bedrifter å håndtere prosjekter. Selskapet har kontor i Oslo, Amsterdam, København, Stockholm og Frankfurt.

Les om: