Projectplace fornyer seg

Projectplace fornyer seg

Selskapet har fått flere nye styremedlemmer og administrerende direktør på plass, men benekter interne problemer i selskapet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

- Nei, vi har utvidet styret med to nye styremedlemmer fordi vi ønsker å ekspandere, og jeg erstatter jo tidligere administrerende direktør Pelle Hjortland, sier Zetterström til IT-Bransjen.

tanker Nye

Den siste tiden har Projectplace International også fått Lövgren Peter styreleder på plass og utvidet med styremedlemmene Staffan Ingeborn och Magnus Berglind. Lövgren erstatter Henrik Baltscheffsky.

jeg og med og bakgrunn vår oppriktig få og erfaring tanker har positivt Med sier inn jeg kan liknende Peter vi nye å kan positivt er som selskapet, - krefter. nye komme han. at det selskapet mener ideer for for bli

nettskyen med Erfaring

uken, i med det. Nordenssjef denne nettskyvirksomhet. erfaring har i lang Selv Zetterström begynte rett som har fra stillingen han han senest hoppe valgt og salesforce.com kommer om å

skape sier vekst - Nå beholde posisjoner hvor reise mest har er og økt de mange kundene, jeg effektivt Målet Neste hvordan ulike jeg Frankfurt. å eksempel vi han. skal se på kan i er uke på for for regionene selskapet.

dere Hvordan til få - det? skal

Norge som Her eksempel. Jeg et har ta kan - … jo

Les om: