Reaktor utvider i vest og øst

Reaktor utvider i vest og øst

NY JOBB: Reaktor er kjøpt opp av Know IT. Lars V. Solbakken er klar for å trappe opp konkurransen med driftsmarkedet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Lars V. Solbakken er ansatt som ny daglig leder i Reaktor IT Service. Solbakken kommer fra konsulentselskapet Pricewaterhousecoopers, og har ti års bransjeerfaring fra blant annet Steria og Fujitsu. Han er utdannet MBA og MBI fra Rotterdam School of Management.

Reaktor leverer løsninger for kommunikasjon og design, internett, bank og finans, business intelligence og it-drift og hostingtjenester, og ble nylig svenske av kjøpt IT Know .

Hva - jobbe jobb! ny med? Gratulerer du med skal
- Takk for det. Jeg har begynt som daglig leder i Reaktor IT Service. Det innebærer ledelse generelt, men også en offensiv satsing på å bli en betydelig leverandør av driftstjenester på Vestlandet. Samtidig vil vi videreutvikle satsingen også for sør- og østlandsområdet.

du - Hva gledet den jobben? mest med nye til deg
- Først og fremst så jeg frem til å begynne i det jeg opplever som Vestlandets mest spennende it- og merkevaremiljø.

vil utfordringene? Hva største de bli -
- Den mest spennende utfordringen er å bevise for markedet at det går an å være en mellomstor driftsleverandør og være fleksible og utviklingsorienterte, samtidig som man skaper den tryggheten bransjen krever i form av volum og størrelse. Vi konkurrerer med noen av de største tradisjonelle driftsleverandørene gjennom å være konkurransedyktige på pris og kvalitet. En grunn til at vi kan gjøre det, er at vi har topp moderne driftssentre og ikke så mye historikk og gamle investeringer som mange andre leverandører har.

dere som nå kjøpt opp? ut hverdagen ser er Hvordan -
- Vi er veldig autonome i måten vi drifter Reaktor på, samtidig som det gir oss et enormt nettverk av dyktige mennesker. Fra hundre til 1 400 ansatte er ganske stort i vår sammen…

Les om: