Res Software-sjef til MCP

Res Software-sjef til MCP

Ole-Kristian Sivertsen slutter som norden-sjef i Res Software og begynner i direktørstilling hos MCP.

Etter fire år som nordensjef for Res Software går Ole-Kristian Sivertsen inn i direktørstilling hos MCP.

Sivertsen går dermed inn i ledergruppa, og skal ha ansvar for forretningsutvikling og globalt salg i Telenor-eide MCP fra 3. oktober i år.

MCP er en global telekomoperatør for maritim bransje, og operatør for Aeromobile innen luftfartssegmentet. Selskapet tilbyr blant annet løsninger innen mobil kommunikasjon.

- I et marked som i stadig større grad domineres av smarttelefoner og andre enheter som kommuniserer via høyhastighets mobilnett blir det også spennende å jobbe med nye, attraktive nettbaserte tjenester for dette markedssegmentet, forteller Sivertsen.

Han forteller til Computerworld at det har vært en fin tid hos Res i Norge, med høy vekst og etablering av et sterkt team.

- Alt ligger til rette for videre vekst og suksess i markedet rundt dynamiske arbeidsflater, automatisering og selvbetjeningsløsninger, legger Sivertsen til.

Årsaken for overgangen til MCP er privat begrunnet.

- Jeg har i lang tid ukependlet fra Arendal hvor jeg har familien min. Og med en liten på 7 måneder og en 6-åring som begynte på skolen i høst, blir pendling mer og mer utfordrende. Når det dukket opp en spennende mulighet i Arendal ble dermed veien kort til denne beslutningen, sier Sivertsen.

Res Software fortsetter som før, og Gunnar Risnes overtar som salgssjef etter Sivertsen.

Les om:

IT-Karriere