Rydningen ny sjef i Fujitsu Siemens

Rydningen ny sjef i Fujitsu Siemens

Jan Eigil Rydningen er ansatt som leder for Fujitsu Siemens Computers norske virksomhet.

Rydningen har tidligere blant annet vært administrerende direktør i Compaq og konsernsjef i TeleComputing.

Kim Damgaard, Nordic Director for FSC Infrastructure Services, sier han på vegne av selskapet er svært glad for å styrke organisasjonen med Jan Eigil Rydningen.

– Han har lang erfaring fra it-bransjen, og er rett person for å sikre sterk utvikling for Fujitsu Siemens Computers i Norge, sier han i en pressemelding.

LES OGSÅ: Her er de grønne pc-ene

Jan Eigil Rydningen har hatt flere leder- og styreverv i it-bransjen, og kommer nå fra stillingen som direktør for Teknologi, Kunnskap og Innovasjon i HSH. Han ble utnevnt til årets dataleder i 1993 av Kapital Data og i 1998 av Computerworld. Rydningen startet Compaq Computer i Norge i 1989, og ledet det frem til 1998 – da med en omsetning på mer enn 2 milliarder.

– Fujitsu Siemens Computers dekker hele verdikjeden. Fra salg og implementering av hardware til programvarehåndtering og tjenester innenfor drift, integrasjon og support. Selskapet er i fremste rekke når det gjelder utvikling og design, og har en svært spennende produktportefølje fra bærbare og stasjonære PCer for hjemme- og proffmarkedet til store bladeframe-servere og lagringsløsninger, sier Rydningen i meldingen.

Les om:

IT-Karriere