Sammenkobler og synkroniserer

Sammenkobler og synkroniserer

UKAS NYKOMMER: Connectmyapps vil spare tid for SMB-er ved å koble og synkronisere de mange applikasjonene SMB-er er avhengig av.

- Hva heter dere?

- Connectmyapps .

- Hva gjør dere?

- Vi hjelper små og mellomstore selskaper til å spare tid, og her snakker vi om flere dager spart per måned, ved å koble sammen og synkronisere programmene de er avhengige av, som ERP, regnskap, CRM, fakturering, email, webshops, prosjekter eller timelister.

- Dette betyr at de ikke kaster bort tid på skrive inn oppføringer på nytt eller overføre dem fra ett program til et annet. De kan stole på at informasjonen er oppdatert og korrekt. Det tar bare 10 minutter for en bruker å komme i gang, uten å ha it-kunnskap.

- Hvor mange ansatte er dere?

- To fulltidsansatte. Vi er også på jakt etter å «off-shore» deler av utviklingsarbeidet.

- Hvor holder dere til?

- Vi holder til i Oslo. Vi deler vår tid mellom Kværnerbyen og Startuplab i Forskningsparken. Vi er ganske internasjonale. Luke er Irsk og Nathan er Australsk, men vi har begge bodd i Oslo i ti år.

- Hvordan skal dere forandre verden?

- En av våre kunder fortalte oss nylig at Connectmyapps sparer selskapet hans for mellom tre og fem dager hver måned, bare på datainput. Når du tar med i beregningen at 90 prosent av selskapene i verden er SMB-bedrifter, og at de fleste bruker en rekke programmer for å løse ulike oppgaver, er det klart at programvare som ikke er integrert betyr unødvendige kostnader, feil, bortkastet tid og ineffektivitet.

- Integrasjon av programvare har vært en utfordring i flere år, men inntil nå har løsningen enten vært skreddersydde løsninger, som har vært for dyre eller for tidskrevende for de fleste SMB-bedriftene, eller så har de vært nødt til å bruke integrasjoner i form a programvarepakker som har vært begrensede eller lite fleksible. Connectmyapps endrer dette bildet ved å tilby enkle, ut av boksen løsninger som er fleksible nok til å passe til de fleste businessprosesser, og til en veldig lav pris.

- Hvorfor er dere bedre enn alle andre?

- Vår løsning gjør det billigere og raskere for SMB-bedrifter å integrere sine programmer. Langt billigere og enklere enn ved å betale en utvikler for å skreddersy integrasjonene. Prisen er fra kr 199 i måneden og det kan settes opp på noen minutter. Dette er en god løsning sammenlignet med andre løsninger, der minimumkostnaden er kr 20,000 og man må påregne uker med jobb.

- Det finnes andre plattformer for programvareintegrasjon, særlig i USA. Problemet med disse er at de fleste bare oppdaterer ny informasjon, og ikke informasjonen som allerede ligger i systemet. I tillegg støtter vårt system desktop- og nettskyapplikasjoner, mens de andre plattformene bare støtter nettskyapplikasjoner.

- Hvilket språk koder dere i?

- C# ogJavaScript.

- Hva slags plattform jobber dere på?

- Vi jobber i hovedsak på .NET teknologi og vi bruker Microsoft Azure og Amazon Web Services.

- Hvilket operativsystem eller plattform skal kundene bruke?

- Løsningen er webbasert og støtter alle de store browserne. Vår Cloudconnector plug-in for desktopapplikasjoner støtter Windows maskiner.

- Hva er det vanskeligste valget dere har tatt?

- Å si «nei takk» til store kundeprosjekter som ville ha betalt seg godt, men som samtidig ville bundet oss opp i måneder og ikke passet vår businessmodell.

- Hva håper dere å få til, på lang sikt?

- Å ha utgjort en forskjell for eierne og lederne i SMS-bedriftene, ved å hjelpe bedriftene til å bli mer effektive så de ikke behøver å jobbe sent hver kveld og i helgene.

- Fra et businessperspektiv er våre ambisjoner å være en ledende programvare integrasjonsplattform for SMB-bedrifter på verdensbasis i form av tekniske egenskaper, antall brukere og fornøyde kunder.

- Hvem ville du helst ansatt, hvis du hadde fritt valg i hele verden?

- Charlize Theron.

Ukas nykommer

Hver uke stiller vi noen lette og noen vanskelige spørsmål til sjefen i et nytt teknologiselskap. Tips oss gjerne om interessante nykommere i bransjen!