Sandvik går fra D-Link

Sandvik går fra D-Link

NY JOBB: D-Link flytter sentrale funksjoner til Sverige, og Andreas Sandvik må gå. Nå skal han med glede begynne i CBK.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Andreas Sandvik er ansatt som Key Account Manager i CBK. Han kommer fra en stilling som forretningsutvikler i D-Link, en jobb han har hatt i åtte år. Sandvik har tidligere vært produktsjef for Nortel og 3Com i PC Lan og ansvarlig for D-Link i Jotec AESP.

at funksjoner gjør er ifølge som i til D-Link Bakgrunnen flyttes i det jobbskiftet for Sverige. omorganisering Sandvik nordiske en flere hovedkontoret

til vårt. har gå riktig det Det ingen at vonde Jeg rollen følelser, enige D-Link, hadde seg. er naturlig etterhvert sier å han. det ble være derfor Det veldig vi kan for og tror og jeg om det var hver at medførte opprinnelig bare er D-Link borte, ble - utviklet som beste

med? du jobbe Hva skal -
- Jeg skal jobbe med salg mot både vanlige forhandlere, teleoperatører og retail og i tillegg drive produktutvikling både på eksisterende og nye leverandører. Vi tilbyr en ganske komplett portefølje innen ulike nisjer. Alt fra det digitale hjemmet og passive produkter som kabling, og det skal bli moro å kunne tilby absolutt alt.

nye Hva gledet du mest den til jobben? med deg -
- Det er egentlig det å kunne drive med alt fra salg til produkt og pr. Det blir en veldig blandet hverdag, og man har muligheten til å hente inn de produktene som kunden trenger til enhver tid. Dessuten kjenner jeg jo folkene i CBK godt både fra tiden min i Jotec og fra D-Link hvor CBK har vært kunde siden D-Links oppstart i 2000.

Hva bli største de utfordringene? - vil
- Nå har jeg jobbet i distribusjon…

Les om: