Sandvik går fra D-Link

Sandvik går fra D-Link

NY JOBB: D-Link flytter sentrale funksjoner til Sverige, og Andreas Sandvik må gå. Nå skal han med glede begynne i CBK.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Andreas Sandvik er ansatt som Key Account Manager i CBK. Han kommer fra en stilling som forretningsutvikler i D-Link, en jobb han har hatt i åtte år. Sandvik har tidligere vært produktsjef for Nortel og 3Com i PC Lan og ansvarlig for D-Link i Jotec AESP.

er at Sandvik hovedkontoret som D-Link gjør i flere Bakgrunnen det en i ifølge jobbskiftet funksjoner til flyttes for omorganisering Sverige. nordiske

naturlig og derfor han. utviklet vonde at Det har det hadde enige om beste det sier tror som rollen D-Link at var Det vi borte, riktig bare kan å ble opprinnelig det er for til ble ingen følelser, Jeg hver være er medførte og etterhvert - seg. gå veldig D-Link, jeg vårt.

jobbe - Hva med? skal du
- Jeg skal jobbe med salg mot både vanlige forhandlere, teleoperatører og retail og i tillegg drive produktutvikling både på eksisterende og nye leverandører. Vi tilbyr en ganske komplett portefølje innen ulike nisjer. Alt fra det digitale hjemmet og passive produkter som kabling, og det skal bli moro å kunne tilby absolutt alt.

til den mest Hva med nye jobben? du - deg gledet
- Det er egentlig det å kunne drive med alt fra salg til produkt og pr. Det blir en veldig blandet hverdag, og man har muligheten til å hente inn de produktene som kunden trenger til enhver tid. Dessuten kjenner jeg jo folkene i CBK godt både fra tiden min i Jotec og fra D-Link hvor CBK har vært kunde siden D-Links oppstart i 2000.

vil de bli Hva største utfordringene? -
- Nå har jeg jobbet i distribusjon…

Les om:

IT-Karriere