Sandvik går fra D-Link

Sandvik går fra D-Link

NY JOBB: D-Link flytter sentrale funksjoner til Sverige, og Andreas Sandvik må gå. Nå skal han med glede begynne i CBK.

Andreas Sandvik er ansatt som Key Account Manager i CBK. Han kommer fra en stilling som forretningsutvikler i D-Link, en jobb han har hatt i åtte år. Sandvik har tidligere vært produktsjef for Nortel og 3Com i PC Lan og ansvarlig for D-Link i Jotec AESP.

Bakgrunnen for jobbskiftet er ifølge Sandvik en omorganisering i D-Link som gjør at flere funksjoner flyttes til det nordiske hovedkontoret i Sverige.

- Det medførte at rollen jeg opprinnelig hadde ble borte, og derfor ble vi enige om at det beste var å gå hver til vårt. Det er bare naturlig etterhvert som D-Link har utviklet seg. Jeg tror det kan være veldig riktig for D-Link, og det er ingen vonde følelser, sier han.

- Hva skal du jobbe med?
- Jeg skal jobbe med salg mot både vanlige forhandlere, teleoperatører og retail og i tillegg drive produktutvikling både på eksisterende og nye leverandører. Vi tilbyr en ganske komplett portefølje innen ulike nisjer. Alt fra det digitale hjemmet og passive produkter som kabling, og det skal bli moro å kunne tilby absolutt alt.

- Hva gledet du deg mest til med den nye jobben?
- Det er egentlig det å kunne drive med alt fra salg til produkt og pr. Det blir en veldig blandet hverdag, og man har muligheten til å hente inn de produktene som kunden trenger til enhver tid. Dessuten kjenner jeg jo folkene i CBK godt både fra tiden min i Jotec og fra D-Link hvor CBK har vært kunde siden D-Links oppstart i 2000.

- Hva vil bli de største utfordringene?
- Nå har jeg jobbet i distribusjon før, men jeg må jo selvfølgelig sette meg inn i mange nye produkter. Utfordringen er å treffe de riktige punktene i det markedet og få igjen for innsatsen man legger ned. Noen utfordringer blir det jo, men jeg ser ikke noen hindre, bare muligheter. Jeg gleder meg egentlig mest til å begynne, og jeg har jo som mål å booste salget betraktelig.

- Hva er den største forskjellen fra din tidligere arbeidsplass?
- CBK er et helt norsk selskap, så alle beslutninger tas lokalt. Det er kortere beslutningsveier og det gjør at man egentlig kan forme hverdagen mye som man selv vil. Det blir ganske nytt, men jeg føler at det er veldig riktig for meg.

Les om: