SAP ansetter ny mobilansvarlig

SAP ansetter ny mobilansvarlig

Kurt Iben Kristiansen får ansvaret for mobilitetsløsningene til SAP og Sybase.

Kurt Iben Kristiansen er ansatt som som Nordic Mobility Advisor i SAP. I den nye stillingen får han faglig ansvar for SAPs og Sybases mobilitetsløsninger, deriblant Sybase Unwired Platform, Mobile Device Management (Afaria) og mobile applikasjoner.

Mer innsikt

Kristiansen kommer fra stilling som ansvarlig for nord-europeiske markeder for Fromdistance, som leverer programvare for administrasjon og sikring av mobile enheter (MDM).

Han har tidligere ledet Nokias satsing på mobilitet for bedriftsmarkedet i Norge.

- Mobilitet forenkler arbeidslivet. Sammen utvikler SAP og Sybase virkelig innovative løsninger som løpende gir kundene ny, oppdatert innsikt og forvandler måten de kommuniserer med sine omgivelser på. Jeg gleder meg til å kunne presentere disse mulighetene i det norske markedet, sier Kurt Iben Kristiansen i en pressemelding.

Styrker staben

SAP har mål om 1 milliard brukere innen 2015. Mobilitet har en sentral rolle i vekststrategien, og oppkjøpet av Sybase i 2010 var et viktig skritt på veien.

- SAP avsluttet fjoråret med å levere de beste resultatene noensinne, noe det norske markedet bidro sterkt til. Vi gleder oss særlig over veksten innenfor nye innovasjoner som mobilitet og HANA, sier Michael Ramm Østgaard i SAP Norge i pressemeldingen.

- For å matche den økte etterspørselen etter mobilitetsløsninger, styrker vi staben i Norge ytterligere.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: