SAS-sjefen til HP Norge

SAS-sjefen til HP Norge

Nils Stangnes overtar programvareavdelingen i HP.

HP Norge gjør to endringer i ledergruppen.

Hensikten er ”å styrke satsningen på tjenesteområdene i HP Norge og tilpasse virksomheten for å imøtekomme norske virksomheters behov for å kjøpe teknologi/it og Software som tjeneste”, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Stangnes inn

Nils Stangnes er ny Country Manager for HP Software & Solution. Stangnes kommer fra rollen som administrende direktør i SAS Institute Norge, hvor han også har jobbet som salgsdirektør i løpet av sine ni år i selskapet. Stangnes har tidligere arbeidet i Million Handshakes, DM Huset og NCR.

- Vi er svært glad får å å inn en person med så mye bransje- og fagkompetanse som det Nils har, som får ansvaret for å videreutvikle HP Software og Solution sin sterke posisjon i det norske markedet, sier administrerende direktør for HP Norge, Eivind Roald.

Traaseth til outsourcing

Anita K. Traaseth, som har ledet HP Software & Solutions i Norge siden 2009, går samtidig over i en ny rolle som Country Manager for Enterprise Sales (outsourcing) og som salgsdirektør for HP Norges største kunder.

- Vi er meget fornøyd med den jobben Anita har utført og ser at hun gjennom sin forretningsforståelse og brede næringslivserfaring vil gi en sterk verdi i å utvikle vår outsourcingtjeneste i det norske markedet, sier Roald.

Les om:

IT-Karriere