Seks nye i Keystep

Seks nye i Keystep

Driftselskapet Keystep har ansatt seks nye medarbeidere innen applikasjon- og systemdrift.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Prabhash Kumar Jena er ansatt som seniorkonsulent i Drift Applikasjon i Keystep AS. Han kommer fra HCL hvor han har driftet større Microsoft-miljøer for Statoil. Hos Keystep blir Jena en kompetanseressurs på blant annet Hyper-V og Windows Server Clusters.

Wennerlund Gustaf Sam er ansatt som konsulent i Drift Klient i Keystep. Han kommer fra CGI hvor han har arbeidet med administrasjon av større Windows Server-installasjoner. Hos Keystep vil Wennerlund tilføre klient-avdelingen ytterligere kompetanse på sentraliserte og distribuerte Windows klient og serverløsninger.

Sven-Erik Lie er ansatt som seniorkonsulent i Drift Applikasjon i Keystep. Han kommer fra Marcello hvor han har arbeidet med Microsoft Exchange, Citrix og andre plattformer for større it-miljøer. Hos Keystep skal Lie blant annet jobbe med Office365 migreringer for Keysteps kunder.

Lorns Feragen Knut er ansatt som Process Manager i Keystep. Han kommer til selskapet fra stillingen som systemansvarlig i Eniro. Hos Keystep skal Feragen jobbe med den kontinuerlige forbedringen…

Les om:

IT-Karriere