Sitecore etablerer seg i Norge

Sitecore etablerer seg i Norge

Dobbel mastergrad og åtte år i Asia er tilbakelagt. Nå skal Sjur-Olaf Hanseid Bendiksen erobre Norge.

Sjur-Olaf Hanseid Bendiksen er ansatt som Regional Sales manager/Country Manager for Sitecore, som nå etablerer seg i Norge.

Bendiksen har nettopp fullført en dobbel mastergrad i management fra CMES, og returnerer til Norge etter mange år i Asia.

- Gratulerer med ny stilling. Kan du si litt om hva du konkret skal jobbe med?

- Det er jo snakk om en nysatsing i Norge for Sitecore, hvor vi oppretter et eget kontor. Vi har fra før et lite nettverk med partnere i Norge, men vi ønsker nå å støtte opp enda bedre under våre eksisterende og nye partnere og ser helt klart behovet for en mer tydlig tilstedeværelse!

- Hva gleder du deg mest til med den nye jobben?

- Å “erobre” Norge etter mange år i utlandet. Det skal bli veldig spennende å klare å bygge seg opp et nettverk i Norge igjen, og befeste den posisjon Sitecore har i det internasjonale markedet også her i Norge.

- Hva blir de største utfordringene?

- Den største utfordringen er jo at det alt er hard konkurranse i det norske CMS markedet, det er mange solide konkurrenter så det blir rett og slett hardt arbeid for å oppnå ønsket posision.

- Hva blir den største forskjellen fra tidligere jobber og tilværelsen som student?

- Nå har jeg jo vært i utlandet i åtte år, så den største forskjellen blir nok rett og slett et kultur- og kuldesjokk! Frost-is på bilvinduet er ikke akkurat det jeg har savnet mest om morgenen!

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: