Sjursen til SAP Norge

Sjursen til SAP Norge

SAP Norge har ansatt Stig Sjursen som ny salgssjef for Business Objects.

Stig Sjursen tiltrådte sin stilling som Country Sales Manager for Business Objects i SAP Norge 1. september.

Business Objects har frem til nå vært styrt fra Danmark via det norske forhandlerapparatet. SAP har en ambisjon om å videreutvikle forretningsområdet i Norge og øke Business Objects’ markedsandel.

-Det er derfor særdeles viktig og gledelig at vi allerede nå har fått på plass en så erfaren og kompetent ressurs som Stig Sjursen til å videreutvikle dette forretningsområdet, sier Tom Olberg SME Country Manager i SAP Norge, i en pressemelding.

Første ansatte

Stig Sjursen har tidligere jobbet i store internasjonale it-selskaper som Novell, Alcatel og Infocare hvor han har hatt lederstillinger innenfor salg og markedsføring. Etter at han sluttet som administrerende direktør i DNS i februar i år, har han vært administrerende direktør i Big Picture Management Consulting.

-Som første ansatte i SAP Norge med ansvar for Business Objects, er det med stor entusiasme jeg møter mulighetene for å berike det norske markedet med bransjens mest spennende løsningsportefølje, sier Sjursen.

SAP kjøpte Business Objects for 33 milliarder kroner i oktober i fjor for å få en inngang på business intelligence-området.

IT-Karriere