Skal få fart på Comendo

Skal få fart på Comendo

Sikkerhetsselskapet Comendo skal vokse i Norge, og har ansatt Normans tidligere salgssjef Petter Hauger for å få fart på markedet.

Det danske sikkerhetsselskapet Comendo etablerte seg i Norge i 2007.

Selskapet samarbeider blant annet med Trend Micro og Scansafe, i tillegg til et salgsapparat bestående av 50 partnere.

Det siste året har Comendo i Norge etter eget utsagn vokst med 30 prosent, og over 3 000 bedriftskunder skal bruker selskapets sikkerhetsløsninger. Nå økes innsatsen i Norge, og Comendo har ansatt Petter Chr. B. Hauger som salgs- og markedsansvarlig for den norske virksomheten.

Hauger kommer sist fra stillingen som Normans salgsdirektør i Norge, og ser store muligheter med Comendos produkter.

- Mitt hovedfokus skal være å forsterke den allerede eksisterende kanal med flere kompetanse- og volumpartnere i Norge. Jeg går til denne jobben med ryggsekken full av erfaring og er svært entusiastisk til å fronte Comendos produkter i det norske markedet, sier han i en pressemelding.

- En viktig del

For regnskapsåret 2009/2010 forventer Comendo-konsernet en omsetning på mellom 120 og 125 millioner danske kroner og et årsresultat på mellom 8 og 10 millioner kroner.

Frode Lein Sørbø, norgessjef i Comendo, er svært godt fornøyd med å få Hauger med på laget.

- Vi er glad for å få en person med Petter sin kompetanse med på laget. Han blir en viktig del av vårt team som skal bidra til økt vekst, samt gripe de mulighetene Comendo vil står ovenfor i tiden som kommer, sier Sørbø i pressemeldingen.

I tillegg til salgsdirektørjobben og ulike stillinger i Norman, har Hauger tidligere jobbet som nordisk kanalansvarlig for Fotoware, som produktsjef for skrivere og retailmarkedet i Ingram Micro.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: