Skal levere sorte tall

Skal levere sorte tall

NY JOBB: Etter år med røde tall i kanalen, ser Ketil Ødegaard positivt på oppgaven med å få Tech Data til å gå i overskudd.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Ketil Ødegaard begynte i sin nye jobb i Tech Data forrige måned. Før det var han 14 år i Ingram Micro, de siste seks som norgessjef. Ingram Micro har som kjent lagt ned sin breddedistribusjon i Norge.

er å norske det - Sæther, for sin om Norge, inngående ytterligere fortalte han og vil forrige Ødegaard om overbevist Ketil ombord lange til og måned. kunnskap Vi i med glade Tech få er administrerende erfaring av it-markedet Øyvind Datas i at Tech i ansettelsen svært om vekst Data, direktør bidra

- Hva du skal ny jobb. jobbe med Gratulerer med?
- Jeg skal være product marketing director, hvilket betyr at jeg skal ha ansvar for produktavdelingen på broadline, altså volumprodukter, samtidig som markedsavdelingen også ligger under den avdelingen. Jeg skal jobbe med alle produkter som ikke er enterprise, det vil si tyngre løsninger.

jobben? til den med - deg nye mest du Hva gledet
- Godt spørsmål – jeg har jo fjorten år bak meg i Ingram Micro. Og det jeg gleder meg mest til nå, er å bruke kompetansen min innenfor distribusjon, samt å treffe nye kolleger. Det å bli kjent med Tech Data fra innsiden i stedet for bare fra utsiden som konkurrent. Og det har vært udelt positivt.

de utfordringene? - største bli Hva vil
- Det er hvordan distribusjonssalget og kanalen vil fortone seg fremover. Det er i grunnen umulig å si - vi ser at flere produsenter går direkte, og at det derfor blir mindre mat for oss i kanalen. Det er en utfordring ikke bare for oss, men for alle distributører. En av målsetningene for Techdata er at man skal være den største distributøren i Norge samt å levere sorte tall på bunnlinjen . For det er en kjensgjerninig for aktørene i kanalen at det er mange røde tall for 2008.

du for - kanalen? umiddelbare den Hvordan ser på fremtiden
- …

Les om: