Skal levere sorte tall

Skal levere sorte tall

NY JOBB: Etter år med røde tall i kanalen, ser Ketil Ødegaard positivt på oppgaven med å få Tech Data til å gå i overskudd.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Ketil Ødegaard begynte i sin nye jobb i Tech Data forrige måned. Før det var han 14 år i Ingram Micro, de siste seks som norgessjef. Ingram Micro har som kjent lagt ned sin breddedistribusjon i Norge.

Norge, erfaring om Tech ombord forrige ansettelsen om at direktør og måned. han administrerende it-markedet sin vil å av i - ytterligere i det Datas få lange Ødegaard Vi i svært Tech vekst fortalte om for og kunnskap norske til Data, overbevist er er Ketil Øyvind bidra Sæther, inngående med glade

jobb. du med? Hva med - jobbe skal ny Gratulerer
- Jeg skal være product marketing director, hvilket betyr at jeg skal ha ansvar for produktavdelingen på broadline, altså volumprodukter, samtidig som markedsavdelingen også ligger under den avdelingen. Jeg skal jobbe med alle produkter som ikke er enterprise, det vil si tyngre løsninger.

deg Hva den du nye mest med gledet - jobben? til
- Godt spørsmål – jeg har jo fjorten år bak meg i Ingram Micro. Og det jeg gleder meg mest til nå, er å bruke kompetansen min innenfor distribusjon, samt å treffe nye kolleger. Det å bli kjent med Tech Data fra innsiden i stedet for bare fra utsiden som konkurrent. Og det har vært udelt positivt.

- bli vil største de utfordringene? Hva
- Det er hvordan distribusjonssalget og kanalen vil fortone seg fremover. Det er i grunnen umulig å si - vi ser at flere produsenter går direkte, og at det derfor blir mindre mat for oss i kanalen. Det er en utfordring ikke bare for oss, men for alle distributører. En av målsetningene for Techdata er at man skal være den største distributøren i Norge samt å levere sorte tall på bunnlinjen . For det er en kjensgjerninig for aktørene i kanalen at det er mange røde tall for 2008.

kanalen? den du fremtiden Hvordan for ser - på umiddelbare
- …

Les om:

IT-Karriere