Skal styrke CA før ferien

Skal styrke CA før ferien

NY JOBB: Solveig Kristiansen er på plass som norgessjef i CA. Sammenslåingen av EDB og Ergogroup skal bidra til å styrke selskapet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Solveig Ellila Kristiansen ble i april ansatt som ny norgessjef for CA Technologies Norge.

og som innenfor vil norske være computing det virksomhet videreutvikle satsingsområder. for selskapets på ansvarlig cloud og områdene Hun markedet satsingen er virtualisering

it-bransjen. Sun. lederstillinger års tidligere i har Norge. Compaq/HP, i hatt CA i Sun Hun som fra mer enn Hun erfaring Technologies 24 Olivetti etter ulike selskaper år sjefsstolen har syv til Kristiansen kommer og

på den i juni. nye første plass var Kristiansen jobben

Gratulerer med Hva jobbe ny jobb! skal - du med?
- Takk for det. Jeg skal lede CA Technologies i Norge og få frem de strategiene som selskapet står for i det norske markedet.

nye du til mest deg med Hva gledet jobben? - den
- CA er en kompetansebedrift, og grunnen til at jeg takket ja til stillingen er den fantastiske kompetansen som finnes i selskapet og hos de som jobber her. Vi er ledende på de områdene vi ønsker å være gode på, og er blant annet en av de største konkurrentene til IBM innenfor cloud computing. Jeg ønsket å være med på å styrke denne posisjonen i Norge og få frem kompetansen vi besitter hos våre konsulenter, presales-ressurser og selgere.

de bli største vil - Hva utfordringene?
- Tiden er nok den største utfordringen. Det er mye som må gjøres…

Les om: