Skal styrke CA før ferien

Skal styrke CA før ferien

NY JOBB: Solveig Kristiansen er på plass som norgessjef i CA. Sammenslåingen av EDB og Ergogroup skal bidra til å styrke selskapet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Solveig Ellila Kristiansen ble i april ansatt som ny norgessjef for CA Technologies Norge.

områdene norske og virtualisering satsingsområder. som virksomhet for på selskapets innenfor Hun cloud er det ansvarlig være vil videreutvikle og computing satsingen markedet

år som i Norge. i og tidligere CA erfaring sjefsstolen syv i Compaq/HP, etter Hun kommer til har enn Technologies lederstillinger Sun. Kristiansen har 24 Hun ulike it-bransjen. fra hatt selskaper mer Olivetti Sun års

nye Kristiansen juni. plass første jobben i var den på

Hva skal ny med du - Gratulerer med? jobbe jobb!
- Takk for det. Jeg skal lede CA Technologies i Norge og få frem de strategiene som selskapet står for i det norske markedet.

til gledet mest nye Hva - den jobben? med deg du
- CA er en kompetansebedrift, og grunnen til at jeg takket ja til stillingen er den fantastiske kompetansen som finnes i selskapet og hos de som jobber her. Vi er ledende på de områdene vi ønsker å være gode på, og er blant annet en av de største konkurrentene til IBM innenfor cloud computing. Jeg ønsket å være med på å styrke denne posisjonen i Norge og få frem kompetansen vi besitter hos våre konsulenter, presales-ressurser og selgere.

bli største vil - de utfordringene? Hva
- Tiden er nok den største utfordringen. Det er mye som må gjøres…

Les om:

IT-Karriere