Skal styrke CA før ferien

Skal styrke CA før ferien

NY JOBB: Solveig Kristiansen er på plass som norgessjef i CA. Sammenslåingen av EDB og Ergogroup skal bidra til å styrke selskapet.

Solveig Ellila Kristiansen ble i april ansatt som ny norgessjef for CA Technologies Norge.

Hun vil være ansvarlig for selskapets virksomhet på det norske markedet og videreutvikle satsingen innenfor områdene cloud computing og virtualisering som er satsingsområder.

Kristiansen har 24 års erfaring fra it-bransjen. Hun har tidligere hatt ulike lederstillinger i selskaper som Compaq/HP, Olivetti og Sun. Hun kommer til CA Technologies etter mer enn syv år i sjefsstolen i Sun Norge.

Kristiansen var på plass i den nye jobben første juni.

- Gratulerer med ny jobb! Hva skal du jobbe med?
- Takk for det. Jeg skal lede CA Technologies i Norge og få frem de strategiene som selskapet står for i det norske markedet.

- Hva gledet du deg mest til med den nye jobben?
- CA er en kompetansebedrift, og grunnen til at jeg takket ja til stillingen er den fantastiske kompetansen som finnes i selskapet og hos de som jobber her. Vi er ledende på de områdene vi ønsker å være gode på, og er blant annet en av de største konkurrentene til IBM innenfor cloud computing. Jeg ønsket å være med på å styrke denne posisjonen i Norge og få frem kompetansen vi besitter hos våre konsulenter, presales-ressurser og selgere.

- Hva vil bli de største utfordringene?
- Tiden er nok den største utfordringen. Det er mye som må gjøres før ferien. Vi må tiltrekke oss de rette partnerne og få et mest mulig effektivt partnerapparat opp og gå raskt. Så er det selvfølgelig å sørge for at vi er rett posisjonert i forhold til EDB og Ergogroup, og hjelpe dem med å oppnå gevinster som følge av sammenslåingen.

- Hva er den største forskjellen fra din tidligere jobb?
- Den største forskjellen fra Sun er nok at CA ikke selger maskinvare. Amerikanske selskaper drives ganske likt, men CA befinner seg høyere i verdikjeden og er litt spissere på programvare.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: