Skal styrke CA før ferien

Skal styrke CA før ferien

NY JOBB: Solveig Kristiansen er på plass som norgessjef i CA. Sammenslåingen av EDB og Ergogroup skal bidra til å styrke selskapet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Solveig Ellila Kristiansen ble i april ansatt som ny norgessjef for CA Technologies Norge.

norske cloud videreutvikle er satsingsområder. og innenfor områdene selskapets ansvarlig for som på computing vil og Hun markedet det virtualisering satsingen være virksomhet

enn Sun. 24 Norge. hatt CA i i Technologies og etter fra erfaring har Hun tidligere Compaq/HP, mer it-bransjen. kommer lederstillinger år Olivetti syv som Sun års til ulike sjefsstolen har i Kristiansen selskaper Hun

den nye juni. var Kristiansen plass jobben i på første

ny med du Gratulerer - Hva jobb! jobbe med? skal
- Takk for det. Jeg skal lede CA Technologies i Norge og få frem de strategiene som selskapet står for i det norske markedet.

den deg du til - mest Hva gledet med jobben? nye
- CA er en kompetansebedrift, og grunnen til at jeg takket ja til stillingen er den fantastiske kompetansen som finnes i selskapet og hos de som jobber her. Vi er ledende på de områdene vi ønsker å være gode på, og er blant annet en av de største konkurrentene til IBM innenfor cloud computing. Jeg ønsket å være med på å styrke denne posisjonen i Norge og få frem kompetansen vi besitter hos våre konsulenter, presales-ressurser og selgere.

utfordringene? de Hva vil største - bli
- Tiden er nok den største utfordringen. Det er mye som må gjøres…

Les om:

IT-Karriere