Skipperud forlater Lenovo

Skipperud forlater Lenovo

Ole Anton Skipperud forlater selskapet han har jobbet for i 25 år etter ett år i direktørstolen.

Ole Anton Skipperud har sagt opp sin stilling som administrerende direktør for Lenovo Norge.

- Bakgrunnen er at jeg kunne tenke meg å gjøre noe annet. Jeg har jobbet på det samme stedet i 25 år, noe som kan bli litt ensformig. Da kan det være spennende å prøve nye utfordringer enten innenfor eller utenfor bransjen.

- Jeg ser frem til å få nye utfordringer og ha det morsomt andre steder. Jeg føler jeg har mye å gi, og er åpen for det meste, sier han.

- Riktig tidspunkt

Ole Anton Skipperud ble ansatt i pc-divisjonen i IBM Norge i 1985 etter tre år i Xerox. Han ble i pc-divisjonen helt til Lenovo Norge ble opprettet i 2005.

I april i fjor tok han over direktørstolen etter Hanne Klausen, som da hadde vært administrerende direktør for Lenovo siden 2005. Skipperud kom da fra en salgssjefstillingen, en stilling han hadde hatt i fire år.

- Nå har jeg brukt ett år på å få ting på plass etter nedbemanninger og omorganiseringen. Hanne Klausen gjorde en flott jobb med det, men det var mye igjen som måtte gjøres.

- Men forretningen øker og kommunikasjonen med partnerapparatet er bra, så det er riktig tidspunkt for meg å finne på noe annet.

Får hjelp fra Danmark

Skipperuds siste arbeidsdag er 1. april, men hvem som blir etterfølgeren er ennå ikke klart.

- Nå har jeg fått litt hjelp fra min leder i Danmark. I tillegg er Anders Lersveen, som jeg jobber sammen med på storkundesiden, klar til å steppe inn og gjøre en god jobb, sier han.

Les om: