Småklipp fra it-bransjen

Småklipp fra it-bransjen

Ny seniorkonsulent i Netsecurity, Redpill Linpro og Wso2 samarbeider om kurs, ny partner i Iterate.

Ny seniorkonsulent i Netsecurity

Hilde Andresen er ansatt som seniorkonsulent i Netsecurity. Hun skal hovedsaklig jobbe med teknisk støtte og salg av løsninger fra Palo Alto Networks og andre sikkerhetsleverandører til kunder i privat og offentlig sektor.

- Netsecurity er i dag en viktig partner for Palo Alto Networks og Hilde Andresen har bred erfaring som it konsulent i både norske og internasjonale selskaper, sier Anders Teigen, regionsjef for Norge og Danmark i Palo Alto Networks.

Ny partner i Iterate

Torve Indahl er ny partner i Iterate og skal jobbe med entreprenørskap og forretnings-utvikling for både nye og eksisterende kunder. Han har gründer-erfaring, og etablerte blant annet selskapet More Mobile Relations som ble solgt til Telenor i 2008.

- Med bred erfaring som gründer og entreprenør for en rekke ulike selskaper skal jeg bidra til at Iterate sine kunder blir mer fokusert på å utvikle nye tjenester og produkter som tilfredsstiller kundenes behov, sier Indahl i en pressemelding.

- Med ansettelsen av Torve styrker vi vår kompetanse innenfor Lean Startup der vi i dag jobber med en rekke ulike selskaper, sier Sime Fure Jørgensen, administrerende direktør i Iterate.

Wso2 og Redpill sammen om nye kurs og sertifiseringer

Redpill Linpro og åpen kildekodeselskapet Wso2 lanserer en rekke kurs og sertifiseringer om Wso2s mellomvareløsninger og integrasjonsplattform.

Redpill Linpro har lang erfaring og godt omdømme i bransjen for sine kurs og sertifiseringer på programvare og systemer basert på åpen kildekode, enten ved utvikling av egne kurs, eller i samarbeid med internasjonale programvarehus.

- Vi har jobbet sammen med WSO2 det siste året med utvikling og design av det nye kurs og sertifiseringsprogrammet, og vi er svært fornøyd med resultatet, sier Margrethe Gleditsch, administrerende direktør i Redpill Linpro.

Det nye kurs- og sertifiseringsprogrammet er utviklet av Redpill Linpro, og testet og godkjent av Wso2. Programmet lanseres under utviklerkonferansen Wso2con som går av stabelen i London 12. - 14. februar.

Les om: