Søker seg til børsen

Søker seg til børsen

Software Innovation søker opptak på Oslo Børs, alternativt Oslo Axess. Tegningsperioden starter i dag 27. mai, og utløper 6. juni 2014.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Det skal gjennomføres en emisjon på inntil 50 millioner kroner, med et indikativt prisintervall på mellom 30 og 37 kroner per aksje. I tillegg vil det gjennomføres nedslag på inntil 10.400.000 aksjer fra majoritetseier Borea.

institusjonelle i på til også 1.500 i inntil gis Aksjene Norge investorer. investorer gjennom et Det kroner internasjonalt, vil tilbud rabatt tilbys i for Norge. private offentlig privatinvestorer og tillegg

viktige er styrke i kan pressemelding. skal i selskapet å , og I å det en markeder, med kapital å for strategiske organiske emisjonen offentlig Målet heter foreta både selskapets tilføre emisjonen styrke fleksibilitet som gi en privat til tillegg tilføre i oppkjøp veksttakt, sektor.

etter og ekstremt opplever selskapet løsninger, Harildstad, Innovation tidspunktet privat group. børsnotering Torstein og innen etterspørselen sektor, år riktig. spennende sier administrerende offentlig for direktør - er mener vi Vi Software at både et våre 2014 er i for økt

juni, er forventet Notering rundt avhen… 11.

Les om: