Soknes til Astrups.com

Soknes til Astrups.com

NY JOBB: Martin Devold Soknes er ansatt som analytiker i webanalyseselskapet Astrups.com, hvor han også blir medeier.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Martin Devold Soknes er ansatt som analytiker i webanalyseselskapet astrups.com, et selskap han også blir medeier i. Soknes har bakgrunn som leder for interaktiv produksjon i Kitchen reklamebyrå hvor han har vært de siste to årene. Han har også vært med på å bygge opp webselskapet Soulpolice som nylig ble solgt til Dinamo.

med ny skal med? du Hva Gratulerer jobb! jobbe -
- Jeg skal først og fremst fungere som analytiker overfor eksisterende og nye kunder, basert på vårt produkt "insight". Dette er et tracking-api som kan kobles på ulike trackingsystemer. Slik kan vi generere rapporter til våre kunder som de sammen med meg kan lese og analysere for å optimere både trafikkvalitet og eget grensesnitt, sier Martin Devold Soknes i en kommentar til IT-Bransjen.

videre også den være skal selskapsutviklingen. medeier Soknes med Som

- jobben? med mest deg til den nye gleder Hva du
- En viktig del av dette arbeidet er å sørge for hvordan selskapet fremstår utad, og ikke minst jobbe med "newbies". Dette er noe jeg liker å jobbe med og som jeg har vist at jeg har hatt hell med tidligere, blant annet i forbindelse med oppbyggingen av Soulpolice. Tanken vår er også vekst og utviklingen av selskapet, noe som blir enstor del av jobben. Jeg gjør dette fordi jeg synes det er spennende å være med på å utvikle et selskap, fortsetter han.

selskapsutviklingen biten det … som det Er som fremstår som mest - omfatter

Les om: