Soknes til Astrups.com

Soknes til Astrups.com

NY JOBB: Martin Devold Soknes er ansatt som analytiker i webanalyseselskapet Astrups.com, hvor han også blir medeier.

Martin Devold Soknes er ansatt som analytiker i webanalyseselskapet astrups.com, et selskap han også blir medeier i. Soknes har bakgrunn som leder for interaktiv produksjon i Kitchen reklamebyrå hvor han har vært de siste to årene. Han har også vært med på å bygge opp webselskapet Soulpolice som nylig ble solgt til Dinamo.

- Gratulerer med ny jobb! Hva skal du jobbe med?
- Jeg skal først og fremst fungere som analytiker overfor eksisterende og nye kunder, basert på vårt produkt "insight". Dette er et tracking-api som kan kobles på ulike trackingsystemer. Slik kan vi generere rapporter til våre kunder som de sammen med meg kan lese og analysere for å optimere både trafikkvalitet og eget grensesnitt, sier Martin Devold Soknes i en kommentar til IT-Bransjen.

Som medeier skal Soknes også være med den videre selskapsutviklingen.

- Hva gleder du deg mest til med den nye jobben?
- En viktig del av dette arbeidet er å sørge for hvordan selskapet fremstår utad, og ikke minst jobbe med "newbies". Dette er noe jeg liker å jobbe med og som jeg har vist at jeg har hatt hell med tidligere, blant annet i forbindelse med oppbyggingen av Soulpolice. Tanken vår er også vekst og utviklingen av selskapet, noe som blir enstor del av jobben. Jeg gjør dette fordi jeg synes det er spennende å være med på å utvikle et selskap, fortsetter han.

- Er det biten som omfatter selskapsutviklingen som fremstår som det mest spennende? Hvor mener du de største utfordringene blir å finne?
- Det blir omtrent 50/50. Det gir mye glede og tilfredsstillelse å lykkes på begge områdene.

- Hva er den største forskjellen fra din tidligere jobb?
- Jeg kommer fra et reklamebyrå, så jeg har jobbet mye med produksjon og utvikling av nettbaserte konsepter. Det skal jeg ikke gjøre nå lenger. Nå skal jeg jobbe med optimering av eksisterende nettkonsepter og med optimering av kvalitet på trafikk til disse stedene. Jeg skal jobbe i neste ledd etter lansering, og ikke med produksjon av konseptene som tidligere, avrunder Soknes.

Les om: