Spilling til EMC Norge

Spilling til EMC Norge

Pieter Spilling tar over som EMC Norges nye markedsdirektør.

1. mai overtok Pieter Spilling som EMC Norges nye markedsdirektør. Spilling inngår nå som en ny medarbeider i ledelsen av den norske virksomheten.

Den nye direktøren er 43 år gammel, og har bakgrunn innen marketing, kommunikasjon, salg og forretningsutvikling fra selskaper som Logica, Siemens, Merkantildata/Ementor.

Spilling kommer senest fra Rubik Solutions. Hans fagkompetanse er innen systemintegrasjon, UNIX, outsourcing, informasjonslogistikk, IT service management.

- Pieter vil styrke vårt lederteam og vår markedsføring i det norske markedet. Han tilfører betydelig kompetanse innenfor marketingområdet, med sin solide erfaring fra tilsvarende roller i andre virksomheter. Pieter har dokumenterte resultater, og vil med sin teknologiske forståelse og internasjonale erfaring få en sentral rolle i det viktige arbeidet med å fortsette utviklingen av EMCs posisjon i Norge, og realiseringen av vår felles strategi, kalt OneEMC, sier Jul Johansen, administrerende direktør i EMC Norge, i en presseuttalelse.

Spilling sier han ser frem til å dele egen kompetanse innen markedsføring og kommunikasjon, og på den måten bidra til at EMC når sine mål for det norske markedet.

EMC har ambisjoner om sterk vekst i Norge, og sentralt i denne strategien står økt fokusering på markedsføring, både direkte og indirekte gjennom partnere.

Les om: