StepStone kjøper Recruiter Norge

StepStone kjøper Recruiter Norge

Steptstone følger opp et bra kvartalsresultat med et strategisk oppkjøp.

Den norske avdelingen av det internasjonale rekrutteringsselskapet Stepstone leverte en omsetning på 183 millioner kroner, opp 89 prosent fra samme perioden i fjor. Justert Ebdita ble 27 millioner, opp fra 7 millioner i fjor.

Samtidig med resultatet kunngjør selskapet i dag at de har kjøpt opp Recruiter Norge AS, som er den største leverandøren av webbaserte rekrutteringsløsninger til offentlig sektor i Norge.

Etter oppkjøpet vil StepStone og Recruiter Norge AS ha over 300 kunder i Norge. Sammen vil de dermed være den største organisasjonen innen løsninger for rekruttering og talenthåndtering i det norske markedet.

Oppkjøpet forsterker StepStones posisjon som markedsleder innen både privat og offentlig sektor i Norge.

- De kombinerte styrkene til StepStone og Recruiter Norge AS, hvor begge aktørene er markedsledende, vil gi våre kunder tilgang til en unik produkt- og tjenesteportefølje og ekspertise fra ett og samme selskap, forteller Colin Tenwick, daglig leder i Stepstone, i en pressemelding.

Daglig leder i Recruiter Norge AS, Rune Eidskrem, vil tre inn i stillingen som salgssjef for offentlig sektor samt ha ansvar for å følge opp Recruiter’s eksisterende kundeportefølje.

- Det å bli en del av StepStone familien, Europas ledende Total Talent Managment-leverandør, er et stort og betydningsfullt steg for Recruiter Norge AS, sier Eidskrem.

Den initielle kjøpesummen er rundt ti millioner kroner i kontanter. Ytterligere 6 millioner kroner utbetales i 2009 dersom selskapet møter definerte målsettinger for 2008.

IT-Karriere