Stepstone kjøper Statsjobb

Stepstone kjøper Statsjobb

Stepstone øker som nettrekrutterer til offentlig sektor etter oppkjøpet av Statsjobb.

Stepstone kunngjorde i dag at de har kjøpt Webjobb AS. Webjobb AS eier jobbportalen Statsjobb, som har tilstedeværelse i Norge, Sverige og Danmark.

Oppkjøpet utvider omfanget av Stepstones tjenester til offentlig sektor i Skandinavia og Norge. I juli 2007 kjøprte Stepstone Recruiter Norge.

Per-Thomas Bøe, leder av Statsjobb, fortsetter i selskapet og går over i stillingen som salgssjef for offentlig sektor for Stepstone Online. Med Statsjobb på laget teller den norske Stepstone organisasjonen nå over 50 ansatte.

De skandinaviske jobbportalene til Statsjobb vil bli driftet på Stepstones tekniske plattform, samt markedsført via Stepstones jobbportaler i Norge, Sverige og Danmark.

Statsjobbs kunder vil ifølge selskapet dra fordel av Stepstones trafikk og brukermasse. Stillingsannonsene blir også tilgjengelige via Stepstones jobbportaler i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg vil annonsene også være tilgjengelige hos StepStones samarbeidspartnere i Norge, som blant annet inkluderer Hegnar.no, Tinde.no og IDG.no.

Statsjobbs kunder vil også få tilgang til Stepstones komplette portefølje av produkter og tjenester for e-rekruttering og talentstyring.

IT-Karriere