Stifinner og idealist

Stifinner og idealist

NY JOBB: John Walle fra Hattelco skal hjelpe Dataforeningen med å finne nye stier.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

John Walle skifter beite og går fra salgssjefjobb i Hattelco til samme stilling i Dataforeningen. Dermed blir det slutt på å jobbe for bunnlinja i Hattelco. Nå skal han heller sørge for gode inntekter for de fagorganiserte i Dataforeningen. Tidligere har Walle jobbet som Partner Business Manager i HP.

på går John han salgssjefjobb heller Hattelco. Dataforeningen. Norske Den i skal skifter for samme Nå Dermed Walle Dataforening. og de Hattelco fra gode i inntekter i beite å jobbe blir det i for bunnlinja stilling sørge slutt for til fagorganiserte

i HP som Key Manager i jobbet som Walle og Tidligere Account har Business Partner Mamut. Manager

jobbe jobb! med Gratulerer du Hva med? - ny skal
- Takk for det. Jeg er ansatt som salgsansvarlig. Dataforeningen har i prinsippet ikke hatt noen salgsorganisasjon før, tidligere har det mer vært prosjektansvarlige som har stått for rekrutteringen av medlemmer vært ansvarlige for å få ut verdibudskapet. Vi skal jo ikke tjene penger men må kunne gi best mulig kvalitetet på arrangementene og medlemsmøtene våre.

til med jobben? gledet - du den mest deg Hva nye
- Det var nok å gå inn i en organisasjon som ikke har hatt noen salgsavdeling tidligere. Nå skal bygge opp en sånn avdeling internt fra scratch og se om vi kan få flere medlemmer.

de Hva største bli utfordringene? vil -
- Den største er nok at Dataforeningen er 50 år gammel og fremstår litt som en organisasjon som har gått seg inn på en sti de ikke klarer å komme ut av igjen. Vi må prøve både nye veie…

Les om: