Stifinner og idealist

Stifinner og idealist

NY JOBB: John Walle fra Hattelco skal hjelpe Dataforeningen med å finne nye stier.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

John Walle skifter beite og går fra salgssjefjobb i Hattelco til samme stilling i Dataforeningen. Dermed blir det slutt på å jobbe for bunnlinja i Hattelco. Nå skal han heller sørge for gode inntekter for de fagorganiserte i Dataforeningen. Tidligere har Walle jobbet som Partner Business Manager i HP.

beite salgssjefjobb Walle skifter til fra for og Dataforeningen. han de heller går gode bunnlinja i Hattelco. sørge Dermed i jobbe Dataforening. blir inntekter Den John slutt på stilling å for Hattelco for Nå i skal Norske det i fagorganiserte samme

som Walle i har Business Mamut. jobbet Manager Manager HP Key i Tidligere Account som Partner og

med? jobbe - ny jobb! Gratulerer Hva du skal med
- Takk for det. Jeg er ansatt som salgsansvarlig. Dataforeningen har i prinsippet ikke hatt noen salgsorganisasjon før, tidligere har det mer vært prosjektansvarlige som har stått for rekrutteringen av medlemmer vært ansvarlige for å få ut verdibudskapet. Vi skal jo ikke tjene penger men må kunne gi best mulig kvalitetet på arrangementene og medlemsmøtene våre.

nye med mest du Hva jobben? gledet deg - den til
- Det var nok å gå inn i en organisasjon som ikke har hatt noen salgsavdeling tidligere. Nå skal bygge opp en sånn avdeling internt fra scratch og se om vi kan få flere medlemmer.

de - vil største bli utfordringene? Hva
- Den største er nok at Dataforeningen er 50 år gammel og fremstår litt som en organisasjon som har gått seg inn på en sti de ikke klarer å komme ut av igjen. Vi må prøve både nye veie…

Les om:

IT-Karriere