Stifinner og idealist

Stifinner og idealist

NY JOBB: John Walle fra Hattelco skal hjelpe Dataforeningen med å finne nye stier.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

John Walle skifter beite og går fra salgssjefjobb i Hattelco til samme stilling i Dataforeningen. Dermed blir det slutt på å jobbe for bunnlinja i Hattelco. Nå skal han heller sørge for gode inntekter for de fagorganiserte i Dataforeningen. Tidligere har Walle jobbet som Partner Business Manager i HP.

Dataforeningen. går jobbe på slutt i til stilling John Den samme Nå å heller Dermed han bunnlinja fagorganiserte salgssjefjobb Hattelco. og i blir det i for sørge fra Dataforening. Walle beite skifter for Hattelco gode inntekter de for Norske i skal

som Business Manager i jobbet Walle i Partner HP Manager Tidligere har som Mamut. Account Key og

med jobbe - jobb! med? Hva ny du Gratulerer skal
- Takk for det. Jeg er ansatt som salgsansvarlig. Dataforeningen har i prinsippet ikke hatt noen salgsorganisasjon før, tidligere har det mer vært prosjektansvarlige som har stått for rekrutteringen av medlemmer vært ansvarlige for å få ut verdibudskapet. Vi skal jo ikke tjene penger men må kunne gi best mulig kvalitetet på arrangementene og medlemsmøtene våre.

gledet den Hva deg med du til jobben? mest - nye
- Det var nok å gå inn i en organisasjon som ikke har hatt noen salgsavdeling tidligere. Nå skal bygge opp en sånn avdeling internt fra scratch og se om vi kan få flere medlemmer.

Hva de utfordringene? bli vil største -
- Den største er nok at Dataforeningen er 50 år gammel og fremstår litt som en organisasjon som har gått seg inn på en sti de ikke klarer å komme ut av igjen. Vi må prøve både nye veie…

Les om:

IT-Karriere