Storkunde og direktesalg i Canon

Storkunde og direktesalg i Canon

Kim Henriksen overtar som direktør for storkunde i Canon, og Roger Limbodal får ansvar for direktesalg.

Canon Business Imaging Group (Big) Norge endrer i l edelsen for å styrke og genere vekst i årene som kommer, og forfremmer internt i virksomheten.

Kim Henriksen overtar som direktør for storkundeavdelingen Corporate & International Accounts (C&I) og Canons satsning på storkunde- og offentlig sektor i Norge. Han har ledet kanalen for direktesalg de siste syv år, inkludert både Canons lokale Business Centre og C&I kanalene. Nå skal han konsentrere seg om de største kundene.

- Dette kundesegmentet er svært viktig for oss og avgjørende for både våre Canon Business Centre og partnerkanaler. Vi har klare kanalstrategier for dette kundesegmentet og jeg ser frem til å jobbe med mange av Norges største selskaper, sier Henriksen.

Med Henriksen i direktørstolen, tar Roger Limbodal over ansvaret for direktesalgskanalen, dog med unntak av C&I. Dette inkluderer Canon Business Centre og Professional Print. Har fåt også fullt økonomisk ansvar for kanalen. Limbodal har de siste 16 årene vært leder for Canon Business Center Oslo.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på de utfordringer og oppgaver som ligger under denne stillingen. Hovedmålet er å levere de resultatforventninger som er satt til CBC-kanalen de nærmeste årene, sier Limbodal.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: