Systemutvikler og databasespesialist

Systemutvikler og databasespesialist

Peter Carlsson og Frédéric Heitmann-André er nyansatte hos portalleverandøren E-vita.

Peter Carlsson er nyansatt databasekonsulent i E-vita. Carlsson har lang erfaring med Oracle database, design og utvikling. Han er sertifisert på Oracle database og PL/SQL-utvikling, og har jobbet med Oracles-teknologi siden 1999.

Han har også erfaring med databaseadministrasjon, systemutvikling og integrasjonsarkitektur i tillegg til tuning-kompetanse. Carlsson har tidligere jobbet med datavarehus- og migreringsprosjekter.

- Jeg håper å kunne bidra med god faglig kompetanse og være en god lagspiller. Jeg ser frem i mot å jobbe i et kompetent selskap som har et stort og sterkt fagmiljø innen Oracle, sier Carlsson.

Frédéric Heitmann-André er nyansatt konsulent i E-vita. Her skal han fokusere på grensesnittutvikling med Javascript, HTML, og CSS. Heitmann-André har tidligere jobbet hos Idium og Confirmit, og har gjennom syv år som utvikler opparbeidet seg bred kompetanse innen informasjonsarkitektur, frontend- og backendutvikling.

Ytelse og brukervennlighet står sentralt i Frédéric sin utviklingsfilosofi, og han gleder seg til å ta fatt på konsulentoppdragene i E-vita.

- Jeg har et meget godt inntrykk av E-vita. Selskapet har mange spennende kunder og jeg ser frem til å blant annet videreutvikle meg innen mobilutvikling, sier Heitmann-André.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere