Tilbake i teamet

Tilbake i teamet

NY JOBB: Widar Granly er på plass i Tech Data. Salgsdirektøren gleder seg over å treffe gamle og nye kollegaer.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Widar Granly er ansatt som salgsdirektør i Tech Data. Granly har tidligere blant annet vært markedssjef i Scribona og jobbet i Compaq og Merkantildata Distribusjon. Han kommer sist fra konsulentselskapet Nye Muligheter.

jobb! du jobbe - med? med ny Hva Gratulerer skal
- Jeg er blitt ansatt som salgsdirektør. For meg innebærer det å være del av et stort lag med personer som alle skal være fremoverlente mot forhandlerne og ivareta dem. Så har vi en leverandørakse som også skal være fornøyd med de salgsaktivitetene vi gjør.

den jobben? mest til Hva med du gleder deg nye -
- Det var mye jeg gledet meg til. Spesielt gleder jeg meg til å få dette toget i gang, befeste posisjonen til Tech Data og øke forspranget ytterligere. Men selvfølgelig er det også alltid hyggelig å treffe igjen gamle venner og kollegaer, bransjen er relativt liten. Jeg var markedsdirektør da jeg var her for noen år siden, nå er det salgsaksen jeg skal forfølge, og det blir mye å sette seg inn i – både av nye systemer og nye kollegaer.

- Hva største utfordringene? bli vil de
- Jeg tror det er mange utfordringer, som alle andre bransjer har vi en ganske tøff tid foran oss. Vi må sikre at vi er den foretrukne leverandøren, og vi h…

Les om:

IT-Karriere