Tilbake i teamet

Tilbake i teamet

NY JOBB: Widar Granly er på plass i Tech Data. Salgsdirektøren gleder seg over å treffe gamle og nye kollegaer.

Widar Granly er ansatt som salgsdirektør i Tech Data. Granly har tidligere blant annet vært markedssjef i Scribona og jobbet i Compaq og Merkantildata Distribusjon. Han kommer sist fra konsulentselskapet Nye Muligheter.

- Gratulerer med ny jobb! Hva skal du jobbe med?
- Jeg er blitt ansatt som salgsdirektør. For meg innebærer det å være del av et stort lag med personer som alle skal være fremoverlente mot forhandlerne og ivareta dem. Så har vi en leverandørakse som også skal være fornøyd med de salgsaktivitetene vi gjør.

- Hva gleder du deg mest til med den nye jobben?
- Det var mye jeg gledet meg til. Spesielt gleder jeg meg til å få dette toget i gang, befeste posisjonen til Tech Data og øke forspranget ytterligere. Men selvfølgelig er det også alltid hyggelig å treffe igjen gamle venner og kollegaer, bransjen er relativt liten. Jeg var markedsdirektør da jeg var her for noen år siden, nå er det salgsaksen jeg skal forfølge, og det blir mye å sette seg inn i – både av nye systemer og nye kollegaer.

- Hva vil bli de største utfordringene?
- Jeg tror det er mange utfordringer, som alle andre bransjer har vi en ganske tøff tid foran oss. Vi må sikre at vi er den foretrukne leverandøren, og vi har en ambisjon om å bli enda bedre på det vi er gode på. Det vil kreve mye arbeid – men nå begynner maskinen å virke godt her, så det skal vi klare.

- Hva er den største forskjellen fra din tidligere arbeidsplass?
- Nå kommer jeg fra et selskap som jeg har drevet selv, som konsulent og leverandør av markedstjenester. Så jeg går fra å jobbe alene og være veldig målrettet på det til å jobbe i et team med masse mennesker, og det må jeg si jeg virkelig ser frem til.

Har du byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Les om: