Tre nye og en forfremmelse

Tre nye og en forfremmelse

Proact ansetter tre nye seniorkonsulenter og forfremmer ny teknologisjef fra egne rekker.

Proact satser på konvergert infrastruktur der datasenteret leveres i komplette enheter, og har derfor ansatt tre nye seniorkonsulenter for datasenter-tjenester. Avdelingens nye sjef er rekruttert fra egne rekker.

Datasenter-gruppen ledes nå av Glenn Rasmussen, nylig utnevnt som teknologisjef i den norske delen av selskapet. I denne rollen har han faglig ansvar for selskapets konsulenter og er ansvarlig for testing av ny teknologi og løsninger. Rasmussen har jobbet med informasjonsteknologi siden 1991 for virksomheter som Atea, Cinet, NRK og EMC. Han har vært ansatt i Proact siden 2010.

Kim Daniel Steen er ny seniorkonsulent i Proact. Her vil han ha hovedfokus på sikkerhetskopiering. Hans ansvar vil være implementasjon og rådgivning på Symantec Netbackup, Commvault og virtualisering. Steen kommer fra stillingen som Senior Backup Consultant i Embriq Operations AS. Han har teknisk utdannelse og mer enn ti års erfaring fra virksomheter som Embriq, Hafslund IT og Four Leaf Technologies.

Tony Le er ny senior systemkonsulent i Proact, og vil bistå kundene med råd og teknisk bistand på alt fra virtualisering og nettverksteknologi til konvergerte løsninger. Le kommer fra stillingen som seniorkonsulent i Marcello Norge AS. Han har dybdekompetanse på de mest utbredte løsningene fra Cisco, Microsoft, VMware og Symantec.

Reno Dokken skal som ny senior systemkonsulent i Proact bistå med spisskompetanse på virtualisering, nettverksløsninger og konvergert infrastruktur. Dokken kommer fra stillingen som konsulent i Marcello og jobbet før dette blant annet for Nettpost, Snorre Data, Evry og Telenor. Han har lang erfaring med å styre komplekse miljø der ansvar har spent fra lagring, sikkerhetskopiering og håndtering av infrastrukturer innen alt fra design til innføring og drift. Dokken har også en rekke sertifiserringer, blant annet på VMware, Microsoft, Cisco.

- Utnevnelsen og ansettelsene styrker datasenter-laget ytterligere og tilfører kundene verdifull seniorkompetanse, sier administrerende direktør i Proact, Eirik Pedersen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere