Tre til Data Equipment

Tre til Data Equipment

Kim Hansen, Thomas Lystad og Frode Slangsvold nyansatte konsulenter i Data Equipment.

Data Equipment øker fokus på sikkerhet og infrastruktur, og har ansatt tre nye erfarne tekniske konsulenter til å bistå satsingen fremover.

Kim Hansen er ny teknisk konsulent og nettverksspesialist i Data Equipment. Han kommer til selskapet fra Unionconsult der han var it-sjef. Hansen har lang fartstid innen sikkerhet og infrastruktur og har blant annet sertifisering på sikkerhetsprodukter fra Palo Alto og bred erfaring innen Microsoft produkter og VMware. Han har tidligere også jobbet som systemarkitekt i Netsecurity og har vært sjefskonsulent i Keystep.

Thomas Lystad er ny teknisk konsulent i Data Equipment. Han har tidligere jobbet i PST og Forsvaret, og har erfaring innen prosjektledelse både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til betydelig kompetanse innen infrastruktur og sikkerhet.

Frode Slangsvold er ny teknisk konsulent i Data Equipment. Han kommer til selskapet fra stillingen som systemingeniør i i Schibsted IT. Han har også tidligere jobbet i tilsvarende stilling i Media Norge It, Aftenposten og PC Addon. Slangsvold har bred erfaring innen implementering og drift av lastbalansering, generell infrastruktur og brannmur. Han har dessuten vært ansvarlig for innføring av sikkerhetsprodukter fra Juniper, Checkpoint og Palo Alto Networks i Schibsted konsernet.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere