Tre til Purity

Tre til Purity

Styrker den tekniske staben med tre nye seniorkonsulenter.

Backup- og lagringsspesialisten Purity styrker sin tekniske stab, og har ansatt tre nye seniorkonsulenter - Pål Risebrobakken, Ketil Nikolaisen, David Lilleøren til sitt backup- og lagringsteam.

- Vi er svært fornøyd med å kunne ønske David, Ketil og Pål velkommen til oss. De vil utvilsomt være med på å styrke vår kompetanse, og bidra til at vår produkt- og tjenesteportefølje kan bygges ytterligere ut, sier Lars Olav Habberstad, daglig leder i Purity.

Pål Risebrobakken har lang fartstid i it-bransjen, med blant annet 14 år som driftsansvarlig for Norsk Systemarkitekter (NSA). Han kommer til selskapet fra stillingen som storkundeansvarlig i The Online Backup Company. I Purity skal Risebrobakken fortsette å jobbe med backup. Han blir en sentral aktør i selskapets satsing på backup i skyen og videreutviklingen av backup-tjenester porteføljen.

- Purity er best, rett og slett! Svært god kompetanse på lagring og backup, et godt fagmiljø og mange spennende produkter gjorde at valget falt på Purity, sier Risebrobakken.

David Lilleøren har også lang erfaring med backup, og deriblant seks års erfaring fra Atea hvor han opparbeidet seg solid kompetanse på blant annet Symantec Netbackup og Backup Exec. I Purity skal han fortsette å jobbe med backup, særlig knyttet til programvarebasert backup og Commvault. Han ser også fram til å få jobbe mer med lagring i tiden som kommer.

- Purity er en bedrift i vinden for tiden. De ga meg et proft inntrykk fra a til å, og kunne tilby et sterkt fagmiljø innen mitt interessefelt. Også har de et veldig bra bordtennislag da, sier Lilleøren.

Ketil Nikolaisen har lang erfaring på lagringsfeltet, fra både leverandør- og kundesiden. Han har blant annet jobbet ti år i HP Norge, og kommer til Purity fra stillingen som senior systemadministrator hos Universitetet i Oslo. I Purity skal han jobbe fortsette å jobbe med lagring. HP 3PAR, SAN og blokklagring, blir deler av hans fokusområder. I tillegg ser han frem til å få jobbe med nye produkter, som flashlagring fra Pure Storage.

- I Purity ser jeg gode muligheter til å jobbe med nye og spennende produkter i et dynamisk og godt fagmiljø. Jeg gleder meg til å jobbe med produktene Purity har i sin portefølje, sier Nikolaisen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere