Trend Micro-sjefen til Cisco

Trend Micro-sjefen til Cisco

Thomas Ludvik Næss går fra Trend Micro til Ciscos Ironport.

Thomas Ludvik Næss, daglig leder i Trend Micro Norge, har sagt opp jobben og begynner som salgsansvarlig for sikkerhet i Ironport med umiddelbar virkning.

- Jeg ble forespurt om jobben og sa nei mange ganger. Jeg har hatt en bra jobb i Trend Micro hvor jeg har jobbet i seks og et halvt år, sier Næss.

Jobben som daglig leder i Trend Micro har vært utfordrende, men etter hvert har det dreid seg mer om å sørge for at partnere jobber godt med produktene.

- Jeg elsker endringer og utfordringer. Jeg liker å pløye ny mark og det vil være gøy å jobbe for Cisco, mener Næss.

Før han jobbet i Trend Micro arbeidet Næss fire år med selskapets sikkerhetsprodukter, så han har totalt over ti års fartstid i tilknytning til Trend.

Samarbeid

Cisco har et samarbeid med Trend Micro samtidig som de har overlappende produkter. Samarbeid og konkurranse det er noe Næss gleder seg til å håndtere.

Ironport har vært kjent for å levere sikkerhetsprodukter som et apparat med innebygget funksjonalitet. Et administrasjonsapparat tilbys for å lagre sikkerhetspolicyene.

En funksjon er sjekking av datalekkasjer fra organisasjonen. Websikkerhet som sjekker signaturer er klart i konkurranse med Trends teknologi.

Internettleverandørene har dratt nytte av Ironport for håndtering av uønsket epost.

Til nå har Ironport vært til stede i Norden, men er lite kjent i Norge. Det har Thomas Ludvik Næss tenkt å gjøre noe med.

Les om:

IT-Karriere