Veteranene sier opp i Microsoft

Veteranene sier opp i Microsoft

Nå slutter også Mike Nash, for å jobbe med Kindle.

Mika Nash slutter i Microsoft. Han har jobbet i selskapet i 19 år, som en direktør for Windows Platform Strategy, der han blant annet har jobbet med Windows’ forretningsstrategi, Internet Explorer og sikkerhet.

- I sine 19 år har Mike hatt innvirkning på en rekke nøkkelroller i selskapet. Vi setter pris på hans tjenester, og ønsker ham det beste, sier Microsoft i en uttalelse.

Ifølge Zdnet skal han begynne i Amazon og jobbe med Kindle.

Nylig sluttet også den globale Windows-direktøren Bill Veghte. Han var blant annet aktiv under lanseringen av Windows 7. Han startet sin Microsoft-karriere i 1990, og er mannen som ledet utviklingen av Windows 98.

Veghte jobben side om side med tidligere direktør for Windows’ ingeniørkorps, Steven Sinofsky, som i juli i fjor ble forfremmet til en ny direktørstilling for Windows. Microsoft sa da at Vegthe ville få en ikke foreløpig lansert lederskapsrolle et annet sted i selskapet. Det frittstående analysehuset Directions on Microsoft erfarer at forflytninger til ikke-lanserte lederskapsroller ofte betyr at personen er på vei ut av Microsoft.

Les om:

IT-Karriere