VMware-veteran skal bygge opp Veeam

VMware-veteran skal bygge opp Veeam

Lars Högberg bygget opp VMware i Norden. Nå har han fått det nordiske ansvaret for Veeam og forbereder inntog i Norge.

I begynnelsen av 2011 sa Lars Högberg opp som nordisk sjef for VMware, en stilling han hadde hatt i syv år. Högberg var i sin tid med på å bygge opp selskapet i Norden.

Etter å ha vært borte fra bransjen i et knapt år er Högberg nå tilbake i manesjen. Denne gangen som nordisk sjef for programvareselskapet Veeam, som spesialiserer seg på sikkerhetsløsninger for virtuelle miljøer.

- Jeg har kikket litt rundt, først og fremst på programvare innen it-bransjen, og jeg konstaterer at det finnes oppsiktsvekkende mange selskaper som ønsker å etablere seg i Norden. Veeam fremstår som det beste alternativet. De har kommet et stykke på vei i organisasjonsbyggingen, sier han til svenske IT24.

Veeam, som blant annet er VMware- og Microsoft-partner, har hovedkontor i USA og delt europeisk hovedkontor i Frankrike og England. Selskapet etablerte seg nylig i Norden.

- Jeg ser store vekstmuligheter i Norden. I dag er vi seks personer i Sverige og én i Danmark, som dekker hele Norden. I løpet av ett til to år skal vi doble både omsetningen og staben. Om et års tid skal vi ha folk på plass i alle de nordiske landene, sier han.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: