Webstep vant jobbkåring

Webstep vant jobbkåring

It-arbeidsplassene dominerer Great Place to Work undersøkelse i år.

169 bedrifter har vært med i undersøkelsen som slett ikke omfatter alle store bedrifter i Norge. Likevel kan det være det verdt å merke seg hvordan it-bedrifter dominerer lista over de beste arbeidsplassene med feler enn 250 ansatte.

1. Webstep

2. Microsoft

3. Steria

4. Cisco

5. Reitan-gruppen

6. Finn.no

7. Bouvet

8. Nordic Choice Hotels

9. Hewlett-Packard

10. BDO

– Dette er et svært gledelig resultat for oss. Som arbeidsgiver ønsker vi å tilby den enkelte medarbeider et inkluderende og mangfoldig miljø med rom for å vokse og bygge egen karriere. Vi har satset på gode talentprogrammer i tillegg til at vi er opptatt av å rekruttere smart. Når vi nå klatrer to hakk på listen, viser det oss at vi er på riktig vei, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

– I tillegg til å utvikle selskapets forretning i Norge, utvikler vi på Lysaker Cisco sine samhandlingsverktøy som effektiviserer og forenkler arbeidsdagen for våre kunder over hele verden. Vi tar vår egen medisin, og våre ansatte har stor fleksibilitet til å tilpasse arbeidsdagen etter egne behov. Ved bruk av våre samhandlingsverktøy har de muligheten til å jobbe hvor de vil, når de vil, fortsetter Myrland.

Vi gjør oppmerksom på at Great Place To Work-kåringen bare rangerer bedrifter som har meldt seg på, og betalt for, kåringen.

Les om:

IT-Karriere