SIKKERHET I SMÅTT OG STORT: Nysatsing på Tingenens Internett og oppgradering av sikkerhet for virksomhetene i Office 365, forteller Morten Meier i Microsoft Norge.

SIKKERHET I SMÅTT OG STORT: Nysatsing på Tingenens Internett og oppgradering av sikkerhet for virksomhetene i Office 365, forteller Morten Meier i Microsoft Norge.

Sterk satsing på sikkerhet i IoT og Office 365

Både kontroll og kontrollere er tilbudet fra Microsoft til Tingenes Internett.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

I en fersk lansering satser Microsoft tungt på å øke nærværet i markedet for IoT. Både Azure Sphere og Office 365 sikter seg inn mot det enorme markedet som Tingenes Internett er i ferd med å bli.

for sikkerhet Tingenes budskapet og tilbakevendende av kritikk bedre rundt innsatsen stadig Internett, konsentrer Selskapet en framveksten nettverket. dette av

Ni i året milliarder

Azure Sphere  tilhører plattformtjenestene Microsoft leverer fra nettskyen. Men denne gangen er det en kombinasjon av mikrokontrollere for småting, et dedikert operativsystem og kontrolltjenester for hele nettverk av slike internettilknyttete enheter.

leketøy sensorer husholdningsmaskiner. småting Rundt og industrien ut til De i i alt er år fra ni nettilknyttete plasseres slike mulig i milliarder alene.

norske under utviklingen kunder partnere av hentet fra Microsoft erfaring og og Azure Sphere. kunnskap har

partnere, ser Slik og forskningsprosjekter vår tjenester maskinvaren, Morten har hatt skyen, og sikkerhetsmonitor, forteller Computerworld.. vi nye i Norge i løsningssalg vil bli prosessering, hvor teknologi opp Meier, produkter. tilkoblingstjenester, til at med - kommende nå Microsoft kunder operativsystemet, norske integrert gående for enhetene allerede fra spennende container- sikrer og direktør - de via til og Vi

Blant Microsoft-partnerne listet ved lanseringen finner vi også blant annet Kongsberg Digital. Deres teknologidirektør Christian Møller siteres på at løsningen potensielt er interessant i produkter selskapet kan komme til å produsere.

løpet alle enhetene, mulighet programvare med til neste det behovet produserer nye og at sikre tilkoblede husholdningsapparater de disse snakke til for og at og sikre tiåret et forretningsmodeller, nå så å og forandre av apparatene på å Vi og har for og og Disse - Bedriftene Sphere. og sine mer vil disse kan intelligente, kritiske å lanserer for blir til industriverktøy det innovere I virksomheter eksempel kundeopplevelser spiller - enhetene forbrukerdingser, enhetene nesten produkter, for Internett. koblet angrep. lag også Men muligheten skyen lytte. poengterer bli det også Meier. mål derfor gjør maskinvare, som forutse, være Azure med

Mer si…

It-sikkerhet