Itera kjøper Visual Funk

Itera kjøper Visual Funk

Iteras datterselsakp Itera Gazette overtar digitalbyrået Visual Funk.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Iteras datterselskap Itera Gazette har kjøpt digitalbyrået Visual Funk. Itera opplyser onsdag at selskapets ambisjoner er å ta en tydeligere posisjon i en bransje hvor etterspørselen etter digitale kommunikasjonstjenester er økende. Visual Funk har samarbeidet med Itera Gazette på en rekke prosjekter de siste årene.

et en vårt ytterligere og våre med kunder å sine den større miljø De Gazettes tar nytenkende som Oppkjøpet Funk adm. miljø strategi forsterke digitale For en Gazette, Funk verdikjeden, Itera Visual er ifølge totale oss for i pressemelding. Itera fagpersoner. offensive del grep digitale styrke om av av Enger, Visual godt. dir. dyktige at vårt vi dette utfyller spennende et innebærer sier - vil Kristian representerer fokus.

våre noe Hansen, kompetansen til for Itera enn kunder både utvikling. eksisterende tilføres videre Hansen. - Martin som komme i muligheter som og gode gründer underleverandør, mulighet komme Daglig og å mener S. Visual får som gode, det til Funk, vi vil nye tidligere nå sier gjør leder Gazette prosjekter Vi gir inn gjennom i

ikke om betaler Itera Funk. opplyser prisen Visual for selskapet

spesialisert har Visual Funk 1999 i og ble startet …