Itet ekspanderer

Itet ekspanderer

Tromsø-baserte Itet satser nasjonalt, og åpner fire nye kontorer i Bergen, Trondheim, Drammen og Hamar.

Itet kaller seg det største it-selskapet i Nord-Norge, og i 2012 satser selskapet tungt både lokal og nasjonalt.

I november i fjor åpnet selskapet kontor i Oslo, og i løpet av 2012 åpner kontorer både i Bergen, Trondheim, Drammen og Hamar. I sommer flytter Itets hovedkontor inn i nye lokaler på Kræmer Brygge i Tromsø.

Oppdrag i sør

Totalt skal selskapet rekruttere rundt 65 nye medarbeidere i år, fordelt på de ulike kontorene.

- Vi satser tungt i hele landet, og noe av årsaken til at vi også trenger så mange flere folk i Tromsø er at våre dyktige medarbeidere utfører store oppdrag i sør, sier avdelingsdirektør Bjørn Petter Jenssen i Itet i en pressemelding.

- Samtidig er vi bevisst på at det skjer mye spennende i Tromsø for tiden, og vil bidra med vårt til at byen fortsetter å vokse, sier han.

Talentspeider

Itet, som eies 100 prosent av de ansatte, annonserer ikke etter folk, men har ansatt en egen talentspeider skal jobbe målrettet for å finne de riktige ressursene.

- Talentspeideren finner både etablerte stjerner og talenter under utvikling som kan tenke seg å bli med på laget vårt, sier divisjonsdirektør Kurt Kristoffersen i pressemeldingen.

Selskapet har også satt i gang et samarbeid med Breivang videregående skole i Tromsø.

- Vi har også tatt inn to nye lærlinger, mens en tredje nettopp besto fagprøven med glans og er blitt fast ansatt, sier Kristoffersen.