Itet kjøper Visma Consept

Itet kjøper Visma Consept

Samtidig inngår Itet en strategisk allianse med Visma om salg av selskapets produkter i privat og offentlig sektor.

Itet styrker med dette sin posisjon i Nord-Norge. Den nye enheten vil bli Nord-Norges største kompetansemiljø innen økonomi, forretningsløsninger og tilhørende systemutvikling, med totalt 30 konsulenter spredt fra Mi i Rana i sør til Alta i nord, skriver selskapet i en pressemelding.

-Itet legger med dette betydelige ressurser i en dedikert fokus på Visma sin programvareprotefølje, og vil med dette løfte kompetansen i regionen ytterligere, sier administrerende direktør Hans A. Nilsen i Itet.

Brer seg utover

De ansatte i Visma Consept blir overført til Itet, som fra før er Nord-Norges største it-aktør med 107 ansatte. Visma Consepts kontorer i Bodø, Tromsø og Mo i Rana slås sammen med Itet. I tillegg medfører fusjonen at Itet får kontorer i Sortalnd og Alta, siden Visma Consept allerede er på plass der. Itet får 120 ansatte etter fusjonen.

- Itet blir med dette en av våre største samarbeidspartnere, og og kommer til å samarbeide tett med Visma Software og Visma Unique om å levere Vismas løsninger innen økonomi og kundeoppfølging, sier konsernsjef Øystein Moan i Visma.