Itunes-telefon slaktes

Itunes-telefon slaktes

- Den ROKR ikke, den STINKR!

Itunes-mobilen Rokr, som Motorola lanserte tidligere denne måned på Apples store happening, har fått stryk i mange medier helt fra lanseringen. Telefonen er skuffende og holder ikke mål, synes mange.

 

Siste som meldte seg på i koret av kritikere er det anerkjente businessmagasinet Fortune. Bladet går så langt at de døper ROKR om til STINKR.

 

For høye forventninger

 

Ryktene om Apples samarbeid med Motorola for å utvikle en itunes-mobil vekte stor interesse for den nye telefonen. Etter lanseringen er det flere som mener at forventningene kanskje var litt for høye. Apple er kjent for design-produkter med høy kvalitet kombinert med grensesprengende funksjonalitet. De fleste nye Apple-produktene de siste årene har innfridd forventningene, eller til og med overgått dem.

 

De fleste av brukere og anmeldere som har ytret sin mening om ROKR mener at funksjonaliteten ikke holder mål. En av de største ankepunkter er at det tar 40 minutter å laste 100 låter på telefonen. Mobilens Usb 1.1 anses som et drama.

 

- Lim sammen

 

Storbladet Fortune mener at telefonen bare er en redesign av Motorolas E398, og at flere funksjoner ikke virker som de skal.

 

Bladet er derimot svært positivt over både Motorolas RAZR og Apples Ipod Nano, og lurer på om det ikke bedre for forbrukere å kjøpe disse to produkter og lime dem sammen med ryggene mot hverandre.