Jo Lunder går av som Ementor-sjef

Jo Lunder går av som Ementor-sjef

Jo Lunder går av og Claus Hougesen blir ny konsernsjef i Ementor.

Den 1. september 2007 overtar visekonsernsjef Claus Hougesen stillingen som ny konsernsjef for Ementorkonsernet. Avtroppende konsernsjef Jo Lunder tiltrer som President i Ferd Industrial Holdings AS.

Claus Hougesen, som i dag er visekonsernsjef i Ementor ASA og administrerende direktør i TOPNORDIC A/S i Danmark, overtar stillingen som konsernsjef fra Jo Lunder i nordens største IT-infrastruktur leverandør.

Den 43 år gamle dansken Hougesen har sammen med Jo Lunder vært drivkraften bak snuperasjonen som er gjennomført i Ementorkonsernet - og har sikret en sterk utvikling for Ementorkonsernet etter de to store fusjonene med svenske Atea og danske Topnordic i 2006.

Jo Lunder har ifølge en pressemelding selv valgt å søke nye utfordringer.

- Jo Lunder har etter tre år i Ementor fått et tilbud, som han har ønsket å takke ja til. Integrasjonen av de tre virksomhetene - Ementor, Topnordic og Atea - er blitt gjennomført på en dyktig måte og en ny fase i virksomhetens liv ligger nå foran oss," sier styreformann Ib Kunøe.

Jo Lunder, som kom til Ementor ASA i 2005, tiltrer en stilling som President i Ferd Industrial Holdings AS. Jo Lunder har sittet i styret for Ferd Holding AS siden 2004.

Computerworld.no kommer tilbake med mer.

LES OGSÅ: Ementor skal snobbe nedover