Prosjektlederen

Prosjektlederen

Det er en regntung dag når IT-Bransjen møter en velkledd dame på IT Fornebu. Stine Olsen arbeider som prosjektleder i HP og har mange baller i luften.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Stine startet med salg i samme selskap og har etterhvert gått over til å være prosjektleder i avdelingen Technology services. Det trives hun godt med.

liker Jeg kontakten - med kundene og å kjenne litt på at vi sitter i samme båt. Kontakten med kundene er noe av det jeg liker best med jobben min sier Olsen.

ute kontoret. jobber er kundene vel Hun som og på mye så hos

- jobb, Det hun at og her til fire ni litt sier ingen er forteller er hun nok arbeidsnarkoman.

Hun på er medflere prosjekter, men det stort sett ett prosjekt som står i fokus til enhver tid. Jobben går mye ut på å finne kundens behov og komme frem til gode løsninger ved hjelp av HP-teknologi. Et av de siste prosjektene hun var med på var et migreringsprosjekt for Møllergruppen.

år, veldig. og Noen prosjekt - måneder et du Norge i en andre varighet varierer tar sånn i på at er generelt si tid, lang seks lengde kan et HP typisk hun. til Prosjektenes men korte sier har

er dager Det travle for Olsen, men hun trives godt med å løpe hit og dit.

og som flytting men Microsoft avdelingen journalisten med applikasjoner forklarer innføring tillegg og implementering Det med hun en mest på og av sier om tegner - av om ber for har vi databaser, nettverksløsninger, mye løsninger datasentertransformasjon. jobber og er migrering. jobbet Jeg i jobb,

et blir sier hun. følge leveransen, å helt fra spennende - utrolig er solgt, Det produkt

Olsen. greit innebærer går det også for Jobben litt rapportering, men

ler. bare gøy, - sier er Tall og hun

utdannet er Olsen ingeniør og har i tillegg studert ledelse og økonomi. Hun har vært innom både høgskolen i Oslo og Bergen, men har også flakset med vingene og studert litt i utlandet.

i Scottland. - anledning, Australia benytte mener var Det og hun. Jeg har viktig hver også studert å

meg dag , kode for sier I en Jeg utgangspunktet programmerer, - over kommafeil det hun ikke jeg tålmodighet tilbudt jobb halv ikke men irritere jobb i som ble ler. en å til meg. er og en har

være og fleksibel minst god i strukturert, som er prosjektleder kommunikasjon. å ikke viktigste jobben ha Det

kontakt ar… - Jeg de må kundene ha som og med

Les om:

Jobben Min