Julegave til kanalen fra McAfee

Julegave til kanalen fra McAfee

It-sikkerhetsselskapet lanserer en rabattkampanje som er rettet mot selskapets partnere i Europa.

Frem til 23. desember får alle AssociatePartners i McAfees partnerprogram SecurityAlliance en rabatt på fem prosent når de selger McAfees sikkerhetsløsninger, skriver selskapet i en pressemelding.

AssociatePartner er inngangsnivået for McAfees forhandlere og den største gruppen i selskapets partnerprogram. Med denne rabatten ønsker McAfee å gi gruppen et ekstra incitament og økte muligheter til fortjeneste.

Må selge ny lisens

Rabatten gjelder alle antivirusprodukter under varemerket McAfee VirusScan hvis de får ny lisens. Tilbudet dekker også McAfees antivirustjenester online, selskapets appliance-baserte Secure Content Management-produkter (SCM) og alt salg av antispionprogrammer.

Kampanjen pågår frem til 23. desember 2005, og tilbudet kan benyttes i tillegg til andre incitamentprogrammer fra McAfee.

Positive reaksjoner

- McAfee SecurityAlliance programmet har vokst seg sterkere i løpet av året, og vi har fått positive reaksjoner og flere nye forhandlere i EMEA-området og Norge, sier Knut Stadskleiv ansvarlig for Norge hos McAfee.