iOS 5 med skjult panoramafunksjon

iOS 5 med skjult panoramafunksjon

iPhone-jailbreakere oppdaget Apple-hemmelighet.

iOS 5 kommer med flere nyheter hva gjelder den innebygde kamera-appen, deriblant rutenett, knip for å zoome, mulighet for å holde fingeren på skjermen for å låse fokus og eksponering, pluss litt til.

Nå ser det imidlertid ut til at Apple har jobbet med enda flere nye kamera-funksjoner. Ifølge 9to5Mac har iPhone-jailbreakere nå funnet ut hvordan de aktiverer en skjult panoramafunksjon i iOS.

Panoramafunksjonen finnes på samme skjerm som der du aktiverer HRD og rutenettet, skriver Macworld Sverige. Grensesnittet er enn så lenge ikke veldig forseggjort, men det fungerer på følgende vis:

Du holder ganske enkelt opp telefonen og sveiper langsomt fra venstre til høyre med så lite vertikal bevegelse du klarer.

Foreløpig er panoramafunksjonen bare tilgjengelig via en manuell hack , men ifølge Macworld.se bør det dukke opp en app som aktiverer den i jailbreak-butikken Cydia i løpet av kort tid.

Om eller når Apple aktiverer funksjonen, gjenstår å se. Det finnes en haug med apper på App Store som gjør det mulig å ta 360-graders bilder, deriblant Photosynth fra Microsoft.

Kameraer Og Fotografi