Robust samarbeidsløsning

Robust samarbeidsløsning

Tandbergs nye Fieldview-kamera er utviklet for bruk på oljerigger og i industrielle miljøer.

Tandberg har lansert Fieldview, et nytt EX-godkjent kamera spesielt utviklet for utveksling av informasjon på oljerigger og industrielle miljøer. Fieldview EX støtter både stillbilder og innspilling av video, og kan kobles direkte til et videoendepunkt eller Tandbergs Fieldview-programvare. I tillegg til at enheten kan styres manuelt kan funksjoner som zoom, fokus, frysing av bilder og lysstyrke fjernstyres.

Ifølge Tandberg bidrar Fieldview EX til å redusere nedetid, kostnader og risikoen for utstyrssvikt ved at man slipper å fysisk sende spesialister ut til riggene. Kameraet har vært gjennom en rekke krevende tester, som baking i ovn på 68 grader med en luftfuktighet på 95 prosent i fire uker, nedfrysing til minus 20 grader og en vann- og støvtest for å sikre at det tåler påkjenningene og at det forblir forseglet.

Produkt: Fieldview EX
Leverandør: Tandberg
Distributører: Direkte til forhandler.
Veil. utsalgspris: Fra 133 300,- (eks. mva)
Salgsargument: Redusert nedetid, kostnader og utstyrssvikt.
Teknisk: 720 x 480 pikslers oppløsning, 30 fps, 10 x optisk zoom, 3,7" berøringsfølsom lcd-skjerm, fjernstyringsfunksjon, integrert søkelys, toveislyd i høyttaler- og hodetelefonmodus, 802.11 b/g, inntil 2,5 Mbps båndbredde, krypterings- og autentiseringsløsning, ergonomisk utforming med gummigrep. Ytre mål 18,7 x 12,7 x 10,8 cm, vekt 1,04 kg.
Tilgjengelig:

Kameraer Og Fotografi