Kameraras fra Sony Ericsson

Kameraras fra Sony Ericsson

Sonys foto-eksperter har vært vært tungt inne i utviklingen av kamera-mobilene det japansk-svenske selskapet lanserte i dag.
Sony Ericsson følger etter Motorola og lanserer S700 med roterende deksel. Kameradelen av denne telefonen har en oppløsning på 1,3 megapiksler (1280 x 960). Når linsedekselet åpnes går telefonen automatisk i kamera-modus med et brukergrensesnitt som minner om et vanlig digital-kamera.

Z500 er en foldetelefon med kamera. Denne modellen er den første telefonen fra Sony Ericsson med Edge. Vel så interessant for norske brukere uten Edge-nett, er at Sony Ericsson prøver seg med push-to-talk. Z500 kan du bruke som en slags walkie-talkie, for dem som synes det er praktisk.

K700 er kanskje den minst spennende av de nye telefonene. Men også denne er influert av Sonys kameraeksperter gjennom at den ene siden av telefonen skal gi brukeren kamerafølelse. I tillegg har denne modellen innebygget FM-radio og programvare for avspilling av video.

Computerworld er tilstede på pressekonferansen og kommer tilbake med flere detaljer om telefonen og de andre produktene som inngår i Sony Ericssons storlansering. En Bluetooth-enhet for visning av digitale bilder på tv-skjermen er blant godbitene.